Suroviny
Porce: 1dávka - pre 4 osoby
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 859 kJ / 1 639 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,98 g |
Tuky | 4,17 g |
Vláknina | 25,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 43 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 342,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Dödölle" - bramborové nugety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LJMw
Moje poznámka
"Dödölle" - bramborové nugety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LJMw
Nejnovější recepty
Nepečené tartaletky s ostružinovou marmeládou
Přidáno před 6 hodinami
Karamelové řezy s pudinkem a krémem z tvarohu
Přidáno před 6 hodinami
Plněné cuketové květy
Přidáno před 6 hodinami
Pizza košíčky
Přidáno před 12 hodinami
Švestková povidla s kořením
Přidáno 22. 8. 2025 21:02:48
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno 22. 8. 2025 20:45:32
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechové kostky s karamelovým krémem
Danna před 2 hodinami
Salám v sýrovém těstíčku
Mummy46 před 3 hodinami
Tvarohové řezy - hrnečkové
Vytvarnik před 4 hodinami
Jablečné koláče
Merylas před 6 hodinami
Aljašská treska s koprovou omáčkou
ZboSy před 6 hodinami
Vaječný salát s řapíkatým celerem
ZboSy před 6 hodinami
Rychlovka z krabích tyčinek
Klar98 před 6 hodinami
Pomazánka z hokkaido dýně, s pažitkou a křenem
ZboSy před 6 hodinami
Pečená švestková povidla
Houska68 před 6 hodinami
Rajčatový salát s hermelínem a šunkou
Matlasak před 6 hodinami
Tématické fráze:
přehlasované o,
přehlasované u,
bramborove nugetky,
jak se píše přehlasované u,
psaní přehlasovaného o,
bramborové přílohy,
škubánky recept,
jak se dělá přehlasované o,
jak se pise prehlasovane o,
jak psát přehlasovaná písmena,
prehlasovany o,
psaní přehlasovaných písmen,
psaní přehlasované o,
psaní přehlasovaného u,
jak udělat přehlasované o,
jak se dělá přehlasované u,
maďarské recepty dödölle,
jak udělat přehlasované o,
jak se dělá přehlasované u,
jak napíšu přehlasované o
Suroviny:
brambory,
sůl,
voda,
sádlo,
mouka polohrubá,
cibule,
voda
Komentáře (19)
Ale musim uznat, ze urobit to tak dobre ako babicka je fakt tazke. Musia byt spravne mucne zamiaky, odhadnut spravne mnozstvo muky. Myslim, ze davame menej muky, ze je to ako husta zemiakova kasa, a potom sa to vykrajuje lyzicou a smazi.
http://www.vseovareni.cz/tipy-a-techniky/skola-var...
Ale vážne, je to stará klasika, asi z Maďarska-Uhorska...
Každopádně je to fantastické jídlo.