Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Paštika z hub

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jaroslav Hulka Jaroslav Hulka

Náročný

Doba přípravy 2880 min Doba přípravy: 2880 min

2880 min (2880 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 452 kJ /
1 781 kcal
Bílkoviny89,94 g
Tuky107,60 g
Vláknina35,72 g
Cholesterol 1,36 g
Sodík 2,09 g
Sůl5,19 g
Sacharidy96,55 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Dobře očištěné houby nakrájíme a povaříme 10 minut ve slané vodě. Na masovém strojku pomeleme játra, houby, cibuli. Rýži uvaříme do měkka, vychladlou rozmixujeme s vejci. Krok 2: Promícháme s mletou směsí a dobře ochutíme pomletým kořením, osolíme podle chuti. Formu srnčího hřbetu vyložíme 10 dkg nakrájené anglické slaniny a naplníme dobře propracovanou směsí. Krok 3: Pečeme 45-50 minut při teplotě 200°C.

Zveřejněno 11. 12. 2014

Poznámka autora Jaroslav Hulka

Já jí nechávám v ledničce uležet aspoň 24 hodin. Foceno dnes 11.12.2014, mám ji připravenou na oslavu v sobotu - vnučce bude 1 rok. Jarda. Pak přidám ještě foto, až ji budu porcovat. ☺

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Paštika z hub

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Q2nM

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Paštika z hub

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Q2nM

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Jana Remkova:o.k.

Jaroušku, tu druhou fotku bych dala jako první. Jinak fajn receptík :-)

Tématické fráze:
pastika z hub, pastiky z hub, poštika z houb, paštik z hub, paštika s z hub, paštíka z z hub, paaštika z z hub, tncz nova, paštika z hub šikaně-recept, makkah pastika, houby paštika, paštika z hub s s čočkou, paštika z hub a z paprik, paštika z jater a hub, paštika z hub, paškika z hub, paštika z čerstvých hub, recept na paštiku z hub, pastika s huba paprik, pastika vejce jako priloha

Suroviny:
houby čerstvé, játra, rýže, cibule, slanina anglická, vejce, kůra citronová, zázvor, tymián, bobkový list, anýz, pepř mletý, sůl

Přidat fotografie receptu