"Delikatesa" z několika druhů jater a hub
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 15 416 kJ / 3 684 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 269,17 g |
Tuky | 138,06 g |
Vláknina | 66,15 g |
Cholesterol | 4,17 g |
Sodík | 6,97 g |
Sůl | 16,22 g |
Sacharidy | 314,86 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Něco jsem zde také viděla, ale vkládám i svou variantu, která se osvědčila a nerozpadá se vůbec. Když nám zbydou suroviny, uděláme si i omeletku s vejcem / viz obrázek /
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 9. 2012 12:36
Anna Kocikova: nechám ho změknout před přidáním Aničko, bomba to je i pro nás, byl to pokus jen a bomba nám už mizí před očima
7. 9. 2012 12:35
Veronika.Hrozna: Verunko, měla jsem jeden menší pórek, to jsem si jen vylepšila, pokud chceš, nedávej, nebo dej třeba stvoly řapíkatého celeru, co tě napadne
7. 9. 2012 12:33
danka1965: děkuji, dá se 1-2 Pl sádla do směsi jater a hub a pečiva, vše se zamíchá a pak viz obrázky
7. 9. 2012 10:15
Chtěla bych tuto "tlačenku" vyzkoušet a mám dotaz k tomu sádlu. V jaké podobě se tam prosím přidává. Děkuji a posílám bod
7. 9. 2012 08:05
MajkaM:Já také,doufám,že budou houby a recept uvařím.Ještě jsem chtěla vědět jak veliký pórek mám dát!
7. 9. 2012 06:14
Tak z lesních hub to musí být naprostá delikatesa. Ukládám si, snad nějaké letos porostou a vyzkouším.
6. 9. 2012 23:55
Myško,opět jsi přichystala parádní"bombu"na chuťové buňkyMáš to moc hezky vytvořené+10
Jen mám takový dotazTo sádlo před přidáním rozpustíš,nebo dáš v tuhém stavu
Jen mám takový dotazTo sádlo před přidáním rozpustíš,nebo dáš v tuhém stavu
6. 9. 2012 20:51
velmi zajímavé kombinace surovin ve výsledku to vypadá
6. 9. 2012 20:46
varilamyskakasicku: teda Ivi, to je vskutku delikatesa a já bych si hned zobla No co, máš jasnej 8.bod
6. 9. 2012 20:24
Iness: díky
6. 9. 2012 20:18
A samozřejmě bod jako hrom je tvůj.
6. 9. 2012 20:16
Iness:
6. 9. 2012 20:11
Ivuško moc podařená delikatesa. Dala bych si kolečko a manžel jistě taky, má rád houby (i játra) a v téhle kombinaci by si pošmákl.
6. 9. 2012 19:22
BILKOVAI: Ivetko, tak to jsi mne dnes potěšila a díky
6. 9. 2012 19:17
Ivi, to je paráda. Ty jsi taky jedna z těch, co mají skvělé a neokoukané recepty
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 7 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 8 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 10 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 20 minutami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 1 hodinou
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 1 hodinou
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 1 hodinou
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 2 hodinami
Řezy Margot
Madmaus uvařila před 3 hodinami
Chlebová polévka
mondey uvařil před 4 hodinami
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Rychlé krémové špagety
Lucie1001 uvařila před 5 hodinami
Vločkové "tiramisu"
Ivvettaa uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Sachr dort z jablek: Dokonale vláčná a úžasně šťavnatá varianta rakouské klasiky ozdobená ořechy chutná božsky
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Pět znamení horoskopu, která musí mít na talíři brambory: Býci je milují gratinované, Raci jako kaši a Ryby si libují v polévce
Další recepty
Tématické fráze: recepty z hub portabella jak dlouho skladovat houby v lednici houba portabella houby portabella portabella recepty houbové recepty recepty houby a jatra portabella recept portabela žampiony portabella houby portabella recept recepty na houby žampiony portabella recepty jatra na houbach recept portabella portabela recepty houby portabela houba delikatesa rizoto s králičími játry
Suroviny: játra kachní, játra krůtí, játra kuřecí, houby, šunka od kosti, bok česnekový, vejce, vejce, česnek český, sádlo, koření gyros, česnek sušený medvědí, bylinky, majoránka, pórek, chilli, rohlík
"Delikatesa" z několika druhů jater a hub
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qLj7
42 názorů