Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

"Delikatesa" z několika druhů jater a hub

Hodnocení receptu je 5,0 (24×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 9. 2012 18:01

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie15 416 kJ / 3 684 kcal
Bílkoviny269,17 g
Tuky138,06 g
Vláknina66,15 g
Cholesterol 4,17 g
Sodík 6,97 g
Sůl16,22 g
Sacharidy314,86 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Něco jsem zde také viděla, ale vkládám i svou variantu, která se osvědčila a nerozpadá se vůbec. Když nám zbydou suroviny, uděláme si i omeletku s vejcem / viz obrázek /

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

7. 9. 2012 12:36

Anna Kocikova: nechám ho změknout před přidáním Aničko, bomba to je i pro nás, byl to pokus jen a bomba nám už mizí před očima:-)):-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

7. 9. 2012 12:35

Veronika.Hrozna: Verunko, měla jsem jeden menší pórek, to jsem si jen vylepšila, pokud chceš, nedávej, nebo dej třeba stvoly řapíkatého celeru, co tě napadne;-):-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

7. 9. 2012 12:33

danka1965: děkuji, dá se 1-2 Pl sádla do směsi jater a hub a pečiva, vše se zamíchá a pak viz obrázky:-K;-)

danka1965

7. 9. 2012 10:15

Chtěla bych tuto "tlačenku" vyzkoušet a mám dotaz k tomu sádlu. V jaké podobě se tam prosím přidává. Děkuji a posílám bod

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

7. 9. 2012 08:05

MajkaM:Já také,doufám,že budou houby a recept uvařím.Ještě jsem chtěla vědět jak veliký pórek mám dát! :-D

MajkaM

7. 9. 2012 06:14

Tak z lesních hub to musí být naprostá delikatesa. Ukládám si, snad nějaké letos porostou a vyzkouším.:-p:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

6. 9. 2012 23:55

Myško,opět jsi přichystala parádní"bombu"na chuťové buňky;-):-))Máš to moc hezky vytvořené:-K+10:-p:yes:
Jen mám takový dotaz:-?To sádlo před přidáním rozpustíš,nebo dáš v tuhém stavu:-?

rebeka rebeka

6. 9. 2012 20:51

velmi zajímavé kombinace surovin:-O ve výsledku to vypadá:yes::yes:

Bibinka Bibinka

6. 9. 2012 20:46

varilamyskakasicku: teda Ivi, to je vskutku delikatesa a já bych si hned zobla:-p No co, máš jasnej 8.bod:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

6. 9. 2012 20:24

Iness: díky:-K

Iness Iness

6. 9. 2012 20:18

A samozřejmě bod jako hrom je tvůj:-D:yes:.

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

6. 9. 2012 20:16

Iness:;-)

Iness Iness

6. 9. 2012 20:11

Ivuško moc podařená delikatesa:-p. Dala bych si kolečko:-8 a manžel jistě taky, má rád houby (i játra) a v téhle kombinaci by si pošmákl:-).

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

6. 9. 2012 19:22

BILKOVAI: Ivetko, tak to jsi mne dnes potěšila a díky;-):-K

BILKOVAI BILKOVAI

6. 9. 2012 19:17

Ivi, to je paráda. Ty jsi taky jedna z těch, co mají skvělé a neokoukané recepty:yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty z hub portabella jak dlouho skladovat houby v lednici houba portabella houby portabella portabella recepty houbové recepty recepty houby a jatra portabella recept portabela žampiony portabella houby portabella recept recepty na houby žampiony portabella recepty jatra na houbach recept portabella portabela recepty houby portabela houba delikatesa rizoto s králičími játry

Suroviny: játra kachní, játra krůtí, játra kuřecí, houby, šunka od kosti, bok česnekový, vejce, vejce, česnek český, sádlo, koření gyros, česnek sušený medvědí, bylinky, majoránka, pórek, chilli, rohlík

TopRecepty.cz

"Delikatesa" z několika druhů jater a hub

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qLj7