Suroviny
Porce: 34-35
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 278 kJ / 4 369 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 129,41 g |
Tuky | 105,58 g |
Vláknina | 26,40 g |
Cholesterol | 968 mg |
Sodík | 282 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 712,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jihočeské kynuté koláče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4GzV
Moje poznámka
Jihočeské kynuté koláče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4GzV
Nejnovější recepty
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno před 12 hodinami
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno před 12 hodinami
Grilovaná chobotnice
Přidáno před 12 hodinami
Šafránové špízy (šiškebab) na grilu
Přidáno před 12 hodinami
Grilovaná hovězí žebra low&slow
Přidáno před 12 hodinami
Philly cheesesteak
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
chillator před 1 hodinou
Brownies z červené řepy
EvaCh před 1 hodinou
Kynuté knedlíky - meruňkové s tvarohem
Cikitaka před 8 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
zackovam před 9 hodinami
Pomazánka z červené řepy na způsob tataráku
dvinsky před 9 hodinami
Kuře na paprice s hráškem
Aknytsirk před 10 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Sonisko před 11 hodinami
Cukeťák na plechu
Kacenka1981 před 11 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
veeronica12 před 12 hodinami
Růžičky s tvarohovou náplní
Mizera před 12 hodinami
Tématické fráze:
kynute kolace,
jihoceske kolace,
kynuté koláče se sádlem,
kynuté koláčky,
koláče se sádlem,
makové kynuté koláče,
koláče kynuté dlouho vláčné,
jihočeské koláčky,
kolace kynute,
těsto na tvarohové koláče se sádlem,
kynuté koláčky se sádlem,
kynutý koláč se sádlem,
vláčné kynuté koláče bez kynutí,
koláčky se sádlem,
kynute kolace recept,
kynuté koláče postup,
recept na kynuté koláče,
jihočeský kynutý koláč,
kynute kolace ze sadla,
jihočeský kolač
Suroviny:
mouka hladká,
droždí,
sůl,
cukr krupice,
mléko,
sádlo,
máslo,
žloutek,
sodovka,
žloutek,
olej,
mléko
Komentáře (41)
Pridavam foto
Jinak tvaroh jde použít i vaničkový, jen se ho musí před tím zahustit - pudink či ještě lépe škrob. Ale není to úplně ono.