Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Můj boršč

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

26. 10. 2012 08:58

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie843 kJ / 201 kcal
Bílkoviny5,74 g
Tuky0,50 g
Vláknina11,89 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 59 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy39,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Vím že se klasicky dělá z hovězího masa, ale moje drahá polovička nechtěně vyndala vepřové a mleté maso, tak se muselo improvizovat :D i když i takhle byla polévka vynikající.

Foto přidám, až bude doma funkční notebook :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

nettkaa

6. 11. 2012 22:15

nene...mlety jsem pridavala az ke konci..:)

mikklik

6. 11. 2012 10:28

Vyzkouším, mleté maso se přidá po osmažení do polévky společně s bramborama? Děkuji.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: ruský boršč z mletého masa boršč z mletého masa růžový boršč borsc repu dusime do mekka boršč mleté maso ruský boršč s mletého masa boršč mletého klasický ruský boršč boršč z kuřeciho vývaru boršč muj top recept boršč bor

Suroviny: brambory, maso mleté, maso vepřové, kuře, zelí bílé, řepa červená, mrkev, celer, cibule, koření nové koření, bobkový list, masox, pepř, protlak rajčatový, kečup sladký, cukr, ocet, česnek, smetana zakysaná, petrželka, libeček

TopRecepty.cz

Můj boršč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DWxY