Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Skořicové suky

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 240 min Doba přípravy: 210 min Doba tepelné úpravy: 30 min

240 min (210 min příprava + 30 min tepelná úprava)

1. 11. 2012 20:29

Suroviny pro 8

8

Nutriční hodnoty

Energie23 955 kJ / 5 726 kcal
Bílkoviny114,24 g
Tuky198,17 g
Vláknina29,25 g
Cholesterol 1,28 g
Sodík 487 mg
Sůl0,91 g
Sacharidy856,64 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podrobnější postup s obrázky a další recepty najdete zde:

http://zghettablog.blogspot.cz/2012/11/skoricove-s...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

nigge nigge

1. 11. 2012 21:26

Irrena: Díky moc!
Je to akorát, mám to vyzkoušené :) Je lepší, když je mouky míň, ale kolik člověk musí přisypat je ovlivněno spoustou věcí, jako je vlhkost, teplota, atd.
Zase jsou tam 3 velká vejce :)

Irrena Irrena

1. 11. 2012 21:24

Vypadají báječně:yes::yes::yes::yes:Jen se mi zdá trochu málo másla na 600-700 g mouky:-O

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: skořicový suk ořechové suky suka suky skoricovy suk recept šuk skoricove koule jak se suka suk z těsta recept na suky kynute suky skoricovy pletenec ze sušeného droždí jak se suka těsto na suky skořicoví suk az- recepty skořicové sušenky skořicové prsty skořicová štola recept skořicové kostičky kynuté skořicové suky

Suroviny: mouka hladká, mouka polohrubá, droždí sušené, mléko, máslo, cukr krupice, sůl, vejce, cukr třtinový, cukr moučkový, cukr skořice, mouka polohrubá, skořice, máslo, smetana, cukr moučkový, smetana

TopRecepty.cz

Skořicové suky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gMGZ