Suki-Yaki

Jitka a Vlastik Kuchař:

Vepřové maso 1 názor

21

Suroviny

100 g libového vepřového masa
100 g kuřecího masa
kousek celeru
kousek pórku
300 g žampiónů
1 cibule
olej
sůl
sojová omáčka
bílé víno
zelená paprika
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Nudličky žampionů osmahneme na oleji, přidáme plátky cibule, nudličky masa a orestujeme.

  2. Pak přidáme nadrobno nakrájený celer a pórek.

  3. Dusíme do změknutí.

  4. Ochutíme sojovou omáčkou, přidáme trochu vína a ještě chvíli podusíme.

Poznámka

Podáváme s rýží.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Suki-Yaki

  • blanka blanka(neregistrovaná)

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: vepřové maso na celeru sukiyaki recept vepřové na celeru yakki recept vepřové suki-yaki sukiyaki duchta nudličky suki jak suki polévka vepřové na celeru recept vepřové na celeru sukiyaki hrnec vepřové na celeru recept maso na celeru recept na sukiyaki omacku

Zapomněl/a jsem heslo