Vepřová tyrolská játra
Vděčnou a levnou večeří jsou játra, připravovaná na tyrolský způsob, s omáčkou z kořenové zeleniny se zakysanou smetanou. Pokud chcete, aby pokrm měl pravý tyrolský nádech, připravte jako přílohu špecle.
Suroviny pro 8 porcí
8porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 207 kJ / 1 962 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 219,71 g |
Tuky | 76,12 g |
Vláknina | 20,35 g |
Cholesterol | 3,14 g |
Sodík | 1,43 g |
Sůl | 3,99 g |
Sacharidy | 90,41 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová tyrolská játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zr7J
Moje poznámka
Vepřová tyrolská játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zr7J
Nejnovější recepty
Losos s liškami ve smetanové omáčce
Přidáno před 7 hodinami
Polévka z čerstvého zelí s houbami a bramborem
Přidáno před 9 hodinami
Tvarohové nanuky
Přidáno před 15 hodinami
Uherská pěna podle ČSN
Přidáno před 16 hodinami
Karbanátky s cuketou jako obláčky
Přidáno 31. 7. 2025 13:11:14
Broskvovo-mandlový koláč
Přidáno 31. 7. 2025 13:01:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté povidlové koláče s drobenkou
Eva80 před 2 hodinami
Rychlá meruňková buchta
Denade před 3 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
Kocinka před 4 hodinami
Pečená švestková povidla
Sbotka před 5 hodinami
Jahodová zmrzlina
Sefiragold před 6 hodinami
Cuketový perník
Dodo86 před 6 hodinami
Cuketová buchta s tvarohem
jitulinek.s1 před 7 hodinami
Buchta s chutí koláče
knihomolka před 8 hodinami
Cuketový perník
sarkasj@seznam.cz před 8 hodinami
Tématické fráze:
veprová játra,
játra po tyrolsku,
tyrolská játra,
vepřová játra recepty,
vaříme játra,
veprove jatra,
játra recept,
vaříme-játra,
recepty na vepřové játra,
tyrolske jatra,
vepřová játra recept,
játra recepty,
vaříme z jater,
recepty z vepřových jater,
vepřové játra recepty,
jak dlouho vaříme játra,
vaříme vepřová játra,
cena vepřových jater,
vepř.játra,
jak dlouho dusíme játra
Suroviny:
játra vepřová,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
sádlo,
mléko,
vývar masový,
pepř mletý,
sůl,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list,
tymián,
mouka hladká,
smetana zakysaná,
šťáva citronová
Komentáře (28)
Jsem ráda, že chutnalo
Tak pokud je máš tužší tak je tam máš dlouho
Přeji hodně štěstí a ať se povede