Suroviny
Porce: 4 pořádné ;-)
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 749 kJ / 4 003 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 202,46 g |
Tuky | 268,72 g |
Vláknina | 51,20 g |
Cholesterol | 524 mg |
Sodík | 4,43 g |
Sůl | 10,15 g |
Sacharidy | 156,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovička plněná špekovým zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AKvz
Moje poznámka
Krkovička plněná špekovým zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AKvz
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 5 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 5 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 5 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 18 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 19 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Tom_Krupa před 6 minutami
Pizza šneci z domácího těsta
Qw13 před 56 minutami
Cizrnová polévka s mangoldem a zeleninou
Masula před 1 hodinou
Bábovka s povidly
jvsjvrj před 1 hodinou
Jahodový džem
Jolinka před 1 hodinou
Hovězí (kližka) na houbách
mb130 před 1 hodinou
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
UnholyKetty před 1 hodinou
Pavučinkový makový závin.
Veronika.Hrozna před 2 hodinami
Tilápie na rozmarýnu s česnekem
Hanka99 před 2 hodinami
Tématické fráze:
krkovice recepty,
krkovice recept,
krkovice recept,
krkovička recepty,
krkovička se zelím,
krkovička recept,
krkovice plněná zelím,
recepty z krkovice,
kluci v akci recepty se zelím,
kluci v akci krkovicka,
kluci v akci plněné masové závitky,
krkovička plněná,
krkovice se zelím,
kluci v akci plněná krkovička,
plněná krkovička,
krkovici plnená zelim,
top recepty plněné cibule,
recepty krkovice,
krkovice plněná se zelím,
plněná krkovice
Suroviny:
krkovice vepřová,
špek,
zelí bílé,
cibule,
brambory,
pivo světlé,
semínka hořčičná,
semínka hořčičná,
kmín drcený,
cukr,
ocet,
olej,
cibulky sterilované,
hořčice dijonská,
hořčice,
mouka hladká,
vývar,
pepř,
sůl
Komentáře (14)
Bibi, to je právě podstatný detail toho receptu, použití čerstvého a dušeného zelí - místo kysaného. Také ta hořčičná semínka dělají své... Zkus, uvidíš...