Postup přípravy
Krok 1: Černé fazole namočíme přes noc ve vodě.
Krok 2: Uděláme si směs, ve které obalíme kuřecí nudličky = strouhanka + sůl + mleté chilli papričky.
Krok 3: Takto obalené kuřecí nudličky smažíme na pánvičce, pěkně do křupava.
Krok 4: Uvaříme předem namočené černé fazole v osolené vodě. Když jsou měkké, zahustíme hraškou a dochutíme bílým pepřem.
Krok 5: A pak už jen vše upravíme na talíři, kde pokrm zjemníme kopečky zakysané smetany. Podáváme s pečivem, nebo jen tak.
Zveřejněno 14. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Drákulova černá můra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DWpA
Moje poznámka
Drákulova černá můra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DWpA
Nejnovější recepty
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 10 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 11 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 12 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 13 hodinami
Linecké s kávou
Přidáno před 13 hodinami
Perníkové piškotky
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zadělávaný hrášek/prívarok
bobnak před 5 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Fanus před 8 hodinami
Kynutý jablečný závin
Rosnicka710 před 9 hodinami
Linecké cukroví
Evellinka před 10 hodinami
Květákový mozeček
radekfiala před 10 hodinami
Staročeská pučálka
Iricek před 11 hodinami
Hovězí plátky ve vlastní šťávě
Klar98 před 11 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
eskalina před 11 hodinami
Jablkový koláč litý na plech
Marisai před 11 hodinami
Šunkofleky se sýrem
Ivyjg před 12 hodinami
Tématické fráze:
drákulovské kuře,
drákulův talíř,
paliva jídla a záchod,
cerne fazole,
cernamura,
jak vypada mura obecna,
marinada drakulova,
můra maso,
můra fazole
Suroviny:
fazole černé,
sůl,
pepř bílý,
hraška,
maso kuřecí,
strouhanka,
chilli paprika čerstvá,
olej,
smetana zakysaná
Komentáře (15)
http://www.ceria.cz/index.php/produkty/hraska
Hani, to bude pikantní a dobré