Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Osso buco

Hovězí nebo telecí kližka s kostí (osso buco = kost s dírou) je vynikající na dušení. Zkuste skvělé osso buco po italsku, dušené v zeleninové omáčce s vínem a na závěr posypané bylinkami, kterými vytvoříte onu proslavenou tečku.

Hodnocení receptu je 5,0 (43×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 150 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 90 min

150 min (60 min příprava + 90 min tepelná úprava)

28. 1. 2013 14:53

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie2 821 kJ / 674 kcal
Bílkoviny5,94 g
Tuky43,26 g
Vláknina7,76 g
Cholesterol 128 mg
Sodík 45 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy23,98 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: Kluci v akci.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

ivulinka ivulinka

28. 1. 2013 15:03

Krásný recept, moc ráda k němu napíši pochvalný komentář a přidám i bod, protože koukat se tu na stále se opakující recepty už mě opravdu nebaví.
:-):yes:

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: osso buco osobuko osobuko recept kluci v akci ossobuco osso buco recept osobuco ossobuco recept osso buco kluci v akci ossobuco osso bucco osobuko recepty ossobuco recepty osso buco recepty hovězí osobuko osobuko kluci v akci recept na ossobuco recept na osso buco recept na osobuko hovězí osobuko recept oso buko

Suroviny: kližka hovězí s morkovou kostí, sůl, pepř mletý, mouka hladká, cibule, máslo, rajče drcené, víno bílé, vývar hovězí, petrželka, kůra citronová, česnek

TopRecepty.cz

Osso buco

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9XOB