Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Medovník

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

17. 12. 2008 14:36

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie25 220 kJ / 6 028 kcal
Bílkoviny67,73 g
Tuky291,06 g
Vláknina10,70 g
Cholesterol 1,66 g
Sodík 5,14 g
Sůl0,44 g
Sacharidy779,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen

29. 3. 2010 17:55

Miško, peču je na 180°C, asi 8-10min....ale každá trouba peče jinak, tak se mrkni a až budou pláty zlatohnědé (jako na fotu), vytáhni je ven.;-)

Miška

29. 3. 2010 14:31

chtěla bych se zeptat, na kolik stupňů a jak dlouho se ty těsta pečou??? moc díky... chci ho zkusit na Velikonoce,jako překvápko pro rodiče...;-)

cathleen cathleen

4. 11. 2009 13:29

:-)Které části jsou složité?

Montanka Montanka

4. 11. 2009 13:23

Teda ... podle komentářů soudím, žě musí být dobrý :-p. My celkově medovník doma máme rádi ... jen když se kupuje, tak je dražší ... Já bych ho chtěla mamce udělat k narozkám jako přkevápko ... jen se toho teda bojím :-S ... určitý části vypadají složitě ...

gábi

8. 10. 2009 20:49

chci se zeptat jak postupovat při výrobě krému.Hlavně kdy se tam dají ty žloutky.Mám strach aby se nesrazily.

Lucie

18. 9. 2009 00:27

takže dortík jsem vyzkoušela, Pecka, děkuji moc za receptík, chutná jako kupovaný, a ženský, nebojte se toho, nejsem žádná kuchařka ani cukrářka a povedl se na jedničku, všem moc chutnal.:-):yes:

ja-ma

9. 5. 2009 14:53

Krém se povedl, přidávám fotečku:-8

ja-ma

6. 5. 2009 20:29

Děkuji za odpověď, určitě krém vyzkouším (hned zítra ráno), upeču medovník babičce k 83. narozeninám,:-)

cathleen cathleen

5. 5. 2009 17:12

Krém se nešlehá, je takový polotekutý, ale po umíchání se nechává ztuhnout. Pláty po promazání z něj poměrně rychle vlhnou.:-)
Doma děláváme jen tenhle medovník (po netu kolují různé další předpisy), připadá nám, že chutná jako ten kupovaný;-)

ja-ma

5. 5. 2009 14:18

Medovník vypadá opravdu krásně, chtěla jsem se jen zeptat jakou konzistenci má krém a zda se ještě šlehá - takový postup vidím prvně, děkuji a dávám bodík

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 12. 2008 13:09

To teda byla výměna za všechny prachy!!! Chytrá holka!:-D

cathleen cathleen

17. 12. 2008 16:20

Jani, musím se přiznat, že tohle je fotka medovníku, co dělala moje sestra. Já sehnala recept (od manžovy vzdálené tety) a moje segra ho pekla dřív, než já. Kus jsme dostali, já jí za to zas upekla chleba.
Dobrá výměna, ne?;-):yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 12. 2008 16:13

Vypadá to nádherně, konečne fotka, ale medovníky jsou na mne dost náročné, ikdyž určitě bych to ráda vyzkoušela, ale jak se znám, fotku bych tady asi nedávala, nebylo by to tak hezké, jako tady od cathllen:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: medovník recept nejlepší medovník na plech medovník náplň do medovníku recept na medovnik medovník na plech medovnik cena medovník prodej medovník nápln recept medovník cena medovníku předpis na medovník prodej medovníku náplň medovník medovník s pudinkem krém do medovníku medovník recepty krém na medovník medovník předpis recepty na medovník

Suroviny: cukr moučkový, máslo, žloutek, med, mouka hladká, soda jedlá, cukr krystal, mléko, žloutek, pudink vanilkový, máslo

TopRecepty.cz

Medovník

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mZWG