Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 581 kJ / 1 812 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,34 g |
Tuky | 96,05 g |
Vláknina | 47,40 g |
Cholesterol | 251 mg |
Sodík | 1,71 g |
Sůl | 3,56 g |
Sacharidy | 83,92 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králičí hřbety s fenyklem a olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Yjg
Moje poznámka
Králičí hřbety s fenyklem a olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Yjg
Nejnovější recepty
Rychlovka z listového těsta
Přidáno před 9 hodinami
Bezlepkové karamelizované jablečné muffiny s ořechy
Přidáno před 12 hodinami
Tortillové košíky
Přidáno před 12 hodinami
Sýrové hrudky s pažitkou
Přidáno před 15 hodinami
Bylinkové pesto
Přidáno 6. 5. 2025 19:32
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno 6. 5. 2025 14:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mrkvové muffiny nebo koláč
kimil před 31 minutami
Anglické palačinky
Layoo před 5 hodinami
Brokolice v sýrové omáčce
Jan236737488 před 11 hodinami
Víťovi muffiny
VitaKuchar20 před 11 hodinami
Hovězí roštěná na cibuli
Sahula před 11 hodinami
Banánové muffiny
VitaKuchar20 před 12 hodinami
Hovězí na česneku
Modraska před 13 hodinami
Špagety à la carbonara
Hanako17 před 15 hodinami
Tématické fráze:
králičí hřbet bez kosti,
kuchyně lidlu recepty,
tahoňa,
králičí hřbet bez kosti recept,
kuchyně lidlu recepty,
králičí hřbety recepty,
králičí hřbet,
kuchyně v lidlu cz,
kuskus s králíkem,
recepty králičí hřbety,
králíčí hřbet - výborný recept,
králíčí hřbet recept,
králičí hřbet na bílém víně cena,
fenykl recepty,
albert králík na fenyklu,
králičí hřbet bez kosti recepty,
do ceho se pouziva fenykl,
kralici hrbety ceny,
kralíčí racepty levně,
kuchyně lidlu recepty králík
Suroviny:
hřbet králičí,
fenykl,
olivy černé bez pecky,
rajče cherry,
víno bílé,
vývar drůbeží,
máslo,
olej olivový,
sůl,
pepř
Komentáře (24)
a fenikel sladký, obľúbená zelenina napr. v Taliansku, kde sa konzumuje cibuľovitá časť.
My na Slovensku máme fenIkel, nie fenYkel.
A k receptu - je krásny, nemám čo dodať...
Jani díky
Nádhera. S tím vínkem ten králíček musí být delikatesa. Mám výhodu, že mamča chová králíky, tak určitě vyzkouším.
Krása