Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Schované žampiony

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min

20 min (20 min tepelná úprava)

30. 12. 2013 11:58

Suroviny pro 6

6

Nutriční hodnoty

Energie4 436 kJ / 1 060 kcal
Bílkoviny60,79 g
Tuky29,83 g
Vláknina38,45 g
Cholesterol 786 mg
Sodík 1,02 g
Sůl1,83 g
Sacharidy121,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Do směsi můžeme přidat šunku, šunkový salám, slaninku, tvrdý sýr i nasekanou petrželku nebo kousek pórku. Menší kuličky lze nabídnout i studené jako pohoštění k vínu nebo pivu se studenou omáčkou. Místo žampionů vyzkoušejte hříbky nebo jiné houby.

Pokud nemáme chuť na smažené, vymažeme formu na biskupský chlebíček, vysypeme ji strouhankou a houbovou směs pečeme v troubě. V polovině pečení můžeme vrchní část poypat třemi lžícemi strouhanky lehce pokapat máslem, případně místo strouhanky ke konci pospyat sýrem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

danielle72

10. 1. 2014 09:01

Dana61: Děkuji, Dani ;-):-K

Dana61

9. 1. 2014 14:31

unikátně schované žampiónky:yes::-D nádherné foto;-)

danielle72

4. 1. 2014 22:02

nanny : Děkuji, Nannynko :-), také přeji hezký nový rok - a Vám ostatním také:-K:-K:-K

nanny

1. 1. 2014 13:48

zampiony primo milujeme diky za velmi dobry recept:-K stastny novy rok

hanes24

31. 12. 2013 06:32

CHválím velmi:yes::-))

varilamyskakasicku

30. 12. 2013 21:25

Daniellko,moc zdravím:-K:-K, mám ráda takovou schovku, strouhám i hlívu, vypadá to báječně:yes::-p:-K

danielle72

30. 12. 2013 18:58

Ivana Ch: Pokud jsou žampiony čerstvé a pevné, struhadlo přiměřeně ostré, jde to snadno, jak už psal Jarda Kadic. A vždycky je možnost žampiony i pokrájet nebo nasekat ;-)

Díky za všechny milé komentáře a body :-K

Ivana Ch

30. 12. 2013 18:40

Jo, ještě nikdy jsem žampásky nestrouhala, uvidím jak mě to půjde.

Ivana Ch

30. 12. 2013 18:38

Dneska jsem tak nějak bezmyšlenkovitě koupila žampiony, už vím co z nich udělám.:-p:-p:-p:yes::yes::yes:

jarda Kadic

30. 12. 2013 16:46

Dobrý nápad stín pečením ve formě,já zkusím,na biskupský chlebíček formu nemaje,ve formě na srnčí hřbet:yes::yes::yes::yes:

jarda Kadic

30. 12. 2013 16:40

Jana Remkova: Já žampiony strouhám taky a to kvůli mamce,aby neměla velké kusy,jde to na normálním struhadle ,na těch větších otvorech krásně,akorát nesmíš tlačit;-);-)

JanaDorazinova

30. 12. 2013 16:33

Danko, jak jsi strouhala ty žampiony? jednou jsem to zkoušela a musela jsem se na to vykašlat:-D. Tohle je paráda:-p

magdalenka

30. 12. 2013 13:03

Hubové karboše som už robila, ale toto je krásne nápadité, o chuti nepochybujem...:yes:

spagetka

30. 12. 2013 12:00

Hezky si hraješ na schovku :yes::yes::yes::yes:. Dobrý nápad na zítřek :-p:-p:-p:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: žampiony recepty recepty se žampiony žampiony recept recepty ze žampionu recepty žampiony shované plněné žampiony smažené žampiony v troubě schvané žampiony recept obalované žampiony v troubě jak ohřát smažené žampiony žampiony v receptech recepty z čerstvých žampionů smažené zampiony-recept recepty z čerstvých žampionů ahlivy recept s zampiony recept ze žampionů strouhané žampiony zampiony se strouhankou pecene schovane hlíva žampiony danko

Suroviny: žampióny, vejce, strouhanka, mouka hladká, mléko, česnek sušený, kmín drcený, pepř, česnek mědvědí, koření adžika, sůl, olej, strouhanka

TopRecepty.cz

Schované žampiony

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BpRJ