Rýžovo-žampionový nákyp

tejaja Kuchařka: tejaja

Bezmasá jídla 2 názory

Suroviny

250 g uvařené nebo udušené rýže
350 g žampionů
1 cibule
3 stroužky česneku
1 lžička mletého kmínu
sůl
olej
petrželová nať
pepř
bílý pepř
1 dl mléka
2 vejce
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu a na plátky narezaný cesnak.

  2. Pridáme plátky šampiňónov, rascu, korenie, soľ a 5 min. restujeme.

  3. Do vymasteného pekáčika dáme ryžu a na ňu rozložíme huby.

  4. Vajcia rozšľaháme s mliekom, bielym korením, troškou soli a zalejeme jedlo.

  5. Pečieme v rúre na 180°C asi 20 min dozlata.

  6. Pri podávaní posypeme sekanou vňaťou.

Poznámka

Recept je zo Života.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Rýžovo-žampionový nákyp

Tématické fráze: rýžový nákyp z cuketou ryzovo pohankovy nakyp