Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 153 kJ / 754 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,98 g |
Tuky | 49,74 g |
Vláknina | 10,96 g |
Cholesterol | 27 mg |
Sodík | 50 mg |
Sůl | 0,08 g |
Sacharidy | 56,23 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Drožďová polévka s pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OYnY
Moje poznámka
Drožďová polévka s pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OYnY
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 20 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 21 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno 19. 6. 2025 10:01
Caesar salát naší rodiny
Přidáno 19. 6. 2025 09:27
Slávky na asijský způsob
Přidáno 19. 6. 2025 09:00
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pudingová bublanina z 1 vejce
Markeeta před 58 minutami
Klobásy se zelím
pavelcicha před 2 hodinami
Salát s cottage
SenBri před 3 hodinami
Roládky na špejli
anicka1 před 3 hodinami
Rychlá buchta s povidly
Hubenoura před 5 hodinami
Brokolicovo-celerová polévka
TondaJ před 5 hodinami
Plněné papriky s rajskou omáčkou
Kdyzjehlad před 9 hodinami
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 15 hodinami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 16 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 17 hodinami
Tématické fráze:
drozdova polevka,
drožďová polívka,
droždová porková polévka,
droždová polévka videorecept,
sarakvajda,
keramické misky na polévku,
droždová polévka s noky,
terina na polévku,
kvasnička polevka,
výborná drožďová polévka,
kvasnicova polevka s porkem,
drozdova polevka s bramborem,
drožďová polévka recept,
keramická miska na polévku,
polévka drožďová,
polivka z drozdi,
kvasnicova polivka,
keramicke misky na polivku,
recepty drozdova polevka,
drozdova polevka bez zeleniny
Suroviny:
droždí čerstvé,
pórek,
brambory,
cibule,
vývar zeleninový,
olej,
mouka hladká,
sůl,
pepř mletý,
smetana na vaření
Komentáře (24)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Droždí osmahneme na cibulce, zalijeme vodou, když začne vřít, přidáme ovesné vločky na zahuštění, nakonec ochutíme utřeným česnekem se solí, může se i okořenit majoránkou.
Polévku nehodnotím, anžto droždí nejím (tak snad jen nevědomky v těstě), ale nepochybuji, že komu chutná, ten ji ocení...