Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 833 kJ / 1 394 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,48 g |
Tuky | 9,42 g |
Vláknina | 27,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 149 mg |
Sůl | 0,08 g |
Sacharidy | 243,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sojové na houbách s rýží na "divoko" - vegan
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7yR8
Moje poznámka
Sojové na houbách s rýží na "divoko" - vegan
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7yR8
Nejnovější recepty
Hrušková marmeláda
Přidáno před 2 hodinami
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Líné koláče
Přidáno před 14 hodinami
Tvarohový koláč s ovocem podle Kristíny Nemčkové
Přidáno 17. 8. 2025 17:11:35
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno 17. 8. 2025 15:31:28
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno 17. 8. 2025 15:22:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenka na koláč
david.kroupa před 8 minutami
Broskvové čatní
RadkaR před 1 hodinou
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
demska26 před 1 hodinou
Mleté vepřové maso na Kunovjance
Zdena.t před 3 hodinami
Falešný španělský ptáček
Kattyy před 3 hodinami
Jogurtová zmrzlina 2
vaclavagregrova před 3 hodinami
Domácí kečup
MarketaBod před 4 hodinami
Fazolová kyselá polévka
TondaJ před 4 hodinami
Tématické fráze:
jimejinak.cz,
rýže na divoko,
ječmen bezpluchý recept,
jimejinak,
sojové kostky s rýží,
sojové kostky na houbách,
ječmen bezpluchý recepty,
www,jimejinak cz,,
ječmen bezpluchý priprava,
ječmen recepty,
sojové maso na houbách,
co vařit že sójové omáčky vegan,
recepty z ječmene,
recepty z ječmene bezpluchého,
vegan omáčka s rýží,
sojové maso na houbách vegan,
sojové maso a vegani,
jimejknak .cz,
www jimejinak,
jak vařit ječmen
Suroviny:
kostky sojové,
žampióny,
mléko rostlinné,
cibule,
mouka hladká,
bujón zeleninový,
koření adžika,
kmín celý,
sůl,
olej,
rýže,
semínka lněná,
ječmen
Komentáře (3)