Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Květák zapečený v majonéze

Hodnocení receptu je 5,0 (22×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

27. 6. 2013 19:25

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Takto připravit květák mě nutí manžel asi 25 let, že to prý dělala nějaká známá v USA. Hrdinně jsem celé roky vzdorovala, že to nejde, že to nebude dobré.. Je to dobré.

Asi sklidím kritiku, že to je velmi nedietní - no dieta to pravda není - ale třeba někdo získá odvahu a zkusí a nebude mu to trvat tak dlouho, jako mně

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

27. 6. 2013 22:42

hosta: díky, zkusím, jak píšeš, mám menší, snad se propeče a nespálí;-)

hosta hosta

27. 6. 2013 21:41

Ani já ho na smažení nepředvářím, obaluju klepáním v miskách:-D malé růžičky syrové, ale tady u těch větších jsem měla obavu, že se nepropeče, že dřív by se ta krusta spálila. Vařila jsem ho jen tak pět minut a zchladila. Manžel tvrdí, že ta paní takhle dělala celou menší hlavu květáku vcelku, jen lehce ovvařenou, je to možné, protože byl ochucený i vevnitř. tak příště:-))

aisha

27. 6. 2013 21:13

Zajimave..urcite by slo pouzit i odlehcenou majonezu, napr. se zerve. Kvetak take nikdy nepredvarim..;-)

Kvestr Kvestr

27. 6. 2013 21:10

varilamyskakasicku:
:yes:já květák smažený v trojobalu taky nepředvařím,smaží se zvolna a je vynikající.:-p:yes::-p
a potom s bramborem,tatarkou....mňam...:-8;-):-D

yanull yanull

27. 6. 2013 20:54

varilamyskakasicku: mně to předvaření přijde zbytečné, dříve jsem to dělala, ale nyní už ne;-)

zuzun

27. 6. 2013 20:38

Kvetak vareny v soli a kminu micham s jogurtem, a je to dobry! Takze s majonezou to musi bejt jeste lepsi:yes: :yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

27. 6. 2013 20:29

yanull: asi vyzkouším bez předváření, je to lepší?

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

27. 6. 2013 20:28

hosta: zkoušela jsi někdy květák bez předváření, chtěla bych to zkusit, ale nevím, zda to mám risknkout;-):-K

yanull yanull

27. 6. 2013 20:01

Tak to určitě zkusím, ale nebudu ho předvářet. To jsem dělala dříve i před smažením, ale pak jsem dala na radu Bibinky a je to super. Za tuto úpravu posílám 3. bodík, já ho možná ještě prohodím cibulí, bude to dietnější :-);-) :-p:-K:yes:

hosta hosta

27. 6. 2013 19:45

varilamyskakasicku: no já měla tak ohromný, že byla polévka, obalený, kari placičky od Andrejky a ještě zbyl - a tohle bylo nejlepší:-D

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

27. 6. 2013 19:36

Vidíš, květák je doma a zrovna přemýšlím, jak a co s ním, zase pěkný a zajímavý receptík;-):-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: květák recepty zapečený květák recepty z květáku jak připravit kvetak zapečený květák s majonézou zapečený květák recepty květák zapečeny v troubě zapečený květák v troubě zapečený květák s bramborem květák recept co dobrého z květáku květák zapečeny s majonezou recept květák recepty na květák recept na květák zapečený květák v těstíčku zapečené brambory s jogurtem smažený květák v troubě zapékaná květáková hlava květák s majonésou

Suroviny: květák, sůl, majonéza

TopRecepty.cz

Květák zapečený v majonéze

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wyBz