Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králík z Provence

Hodnocení receptu je 5,0 (38×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

13. 1. 2009 10:50

Suroviny

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Veronika

6. 3. 2010 12:23

Právě recepr kuchtím a vyadá oprvdu dobře, jediné, co mi tady trošku chybí, tak je to, jak dlouho se maso peče a kolik vína tam mám dát. Jinak doufám, že se dílo podaří a bude všem chutnat.

Renata

14. 11. 2009 14:15

Bylo to skvělé:-p:yes:

Semiii

11. 9. 2009 08:09

Bodík :yes:

rebeka rebeka

11. 8. 2009 21:59

:yes::yes::yes::-pbez komentare;-)

maris maris

23. 3. 2009 16:39

Bazalko, jsem ráda, že chutnalo, pečená cibule je výborná, dobrý nápad.:-)

bazalka

23. 3. 2009 16:38

Jo a bodík jsem taky přidala ! :-D:yes:

bazalka

23. 3. 2009 16:24

Králík byl výborný. Měla jsem jen stehna, ne hřbet a neměla tak dlouhou slaninu na omotání, tak tam byly jen kousky. Přidala jsem rozmarýn a půlky cibulí. Pečená byla skvělá. Díky za recept.

mirča

20. 1. 2009 13:30

Mám docela často toto chutné králičí masíčko, určitě recept vyzkouším ať má rodinka zase změnu.:yes:

maris maris

14. 1. 2009 13:07

Jsem ráda, že se vám recept líbí. Králíka nemáme moc často, jen když se mi podaří sehnat domácího, tak si ho potom snažíme vychutnat;-)
zdenička00 - :-D:-D:-D

zdenicka00

13. 1. 2009 18:32

Papriko,"karlík " říkáme pracovně mému zatím nenarozenému vnoučkovi.A ty už víš,jak dopadne.Chudák!

hanny

13. 1. 2009 14:20

Jeden krásný králičí hřbet mám v mrazáku, takže je to jasné. Už jen podle popisu si umím představit tu chuť a jednička Tě, Maris, rozhodně nemine. :yes::-)

Merylas Merylas (moderátorka)

13. 1. 2009 13:51

Vypadá to opravdu luxusně :yes:

zizala zizala (moderátorka)

13. 1. 2009 12:46

Téda, Maruško, to je krása...tohle ani na první pohled jako králík nevypadá, to by mohlo projít;-):-D

Paprika Paprika

13. 1. 2009 12:32

:-O Náááádhera a slinné žlázy mají opět pohotovost. Luxusní úprava. Mám v oblíbených. Až bude karlík, už vím jak dopadne. Dávám 1* už předem :yes:

vybusna vybusna

13. 1. 2009 11:45

kriste a pane....tak toto je uzas, uzas, uzas...

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak dlouho se peče kralík porcování králíka recept na králíka jak porcovat králíka jak dlouho pečeme králíka králík recepty jak naporcovat králíka jak se porcuje králík králičí hřbet recept jak se dlouho peče králík jak se peče králík recepty z králíka králík skvělé recepty králík po provensálsku králík porcování králičí hřbet recepty králík králík recept jak dlouho pect kralika kralik z provance

Suroviny: králík, hořčice, koření provensálské, víno bílé, slanina, cibulka jarní, sůl, pepř bílý, olej olivový, máslo

TopRecepty.cz

Králík z Provence

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5yZv