Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 594 kJ / 2 054 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,95 g |
Tuky | 145,95 g |
Vláknina | 13,99 g |
Cholesterol | 321 mg |
Sodík | 2,07 g |
Sůl | 5,12 g |
Sacharidy | 32,97 g |
Postup přípravy
Krok 1: Polovinu slaniny nakrájíme na tenké proužky a maso prošpikujeme. Posypeme ho jemně kořením na zvěřinu, nakrájenou zeleninou a druhou částí slaniny, pokrájenou na kostičky. Polovinu másla rozehřejeme a maso polijeme. Přidáme ostatní koření a necháme několik hodin odležet.
Krok 2: Přilijeme víno, vývar a zapneme PH (použila jsem stupeň LOW a pomalila 8 hodin). Poslední hodinu přidáme na zahuštění kuličky z másla smíchaného s moukou a dochutíme lžící brusinek.
Krok 3: Maso vyjmeme a dáme stranou, z omáčky vyjmeme koření a rozmixujeme ji. Podáváme nejlépe s houskovým knedlíkem.
Zveřejněno 7. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kančí plec na víně a zelenině v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1M3G
Moje poznámka
Kančí plec na víně a zelenině v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1M3G
Nejnovější recepty
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 4 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno před 20 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno 4. 5. 2025 15:01
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno 4. 5. 2025 04:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 11 minutami
Pečený bůček
BublinaF před 11 minutami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 43 minutami
Listové šátečky s náplní z tvarohu, pudingu a meruněk
faluska před 1 hodinou
Jednoduchá roláda
Fikina před 1 hodinou
Obalovaný chléb ve vejci
bobnak před 2 hodinami
Minutkový kuřecí guláš
Robo9 před 3 hodinami
Výborné lasagne
Nela20 před 3 hodinami
Rizoto z vepřové konzervy
BubakJura před 4 hodinami
Pečená vepřová plec s cibulovou omáčkou
essinKa před 4 hodinami
Tématické fráze:
kančí na vině,
kanci plec,
kanci na zelenine,
kanec na víně,
kančí plec recepty,
kančí steaky na červeném víně,
kančí pečeně na víně,
kančí plecko recepty,
divocak na vine,
kančí na víně recepty,
kanec na zelenině a červeném víně,
kančí pečeně na zelenině,
kančí směs,
kančí se zeleninou,
kančí plec recept,
kanci plecko,
kančí plecko na víně,
recepty zvěřina kančí plec,
plec z divocaka,
kančí plec na červeném víně
Suroviny:
plec kančí,
slanina,
mrkev,
celer,
petržel,
cibule,
víno červené,
koření na divočinu,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list,
jalovec,
kompot brusinkový,
tymián,
máslo,
mouka,
vývar,
sůl
Komentáře (28)