Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Těsto na pizzu

Hodnocení receptu je 3,6 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

8. 9. 2013 13:40

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 735 kJ / 893 kcal
Bílkoviny26,00 g
Tuky20,70 g
Vláknina7,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 7 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy146,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Irule Irule

18. 1. 2014 15:41

Jitkas:jo nechávám ho kynout. Já napsala jen poměry surovin :-). Z vody, cukru a kvasnic nechám vzejít kvásek, který přidám k mouce se solí, vypracuju těsto a nechám kynout aspoň hodinu. Občas těsto promíchám. Pak ho vyválím na plech potřený olejem, potřu kečupem a přidám vše ostatní (šunku, zeleninu,sýr,.... koření na pizzu. A upeču v troubě na cca 180°C. Tak to dělávám já :-p

Jitkas

18. 1. 2014 14:51

Irule: To testo nenechate ani trochu vykynout?

Irule Irule

18. 1. 2014 14:36

já mám poměry takto: 30dkg hl.mouky, 2dkg kvasnic, 1,5dcl vody, 1 lžička cukru, 1 lžička soli. A je výborná a není cítit kvasnicemi ;-)

Jitkas

18. 1. 2014 14:22

Na 200gr mouky 20g drozdi? Nevim, ale to testo musi byt strasne citit kvasnicemi. Postup popsany Rebekou mi prijde mnohem logistejsi.

Irule Irule

18. 1. 2014 14:12

:yes:, dělávám stejně, posílám foto ;-). Máme ji moc rádi :-p:-p

Simča

14. 12. 2013 21:23

des jsem upekla a výborná:yes:

Natýsek

13. 12. 2013 15:59

je to vinikajicí :yes:

rebeka rebeka

3. 12. 2013 17:41

Dnes ( resp. včera večer ) jsem dělala, a to tak, že do trochy vlažné vody jsem rozdrobila 1/4 kostky droždí, přidala dvě lžičky oliváče, sůl, 250 g hladké mouky, a vody pak přidala tolik, aby vzniklo vláčné těsto... to jsem pak nechala přes noc v ledniciv mikrotenu a dnes pizzu upekla;-)
tahle dávka je na jeden plech
posílám 1. bod a obrázek;-)

fb.lib fb.lib

9. 9. 2013 08:16

No já nevím on každý píše těsto z pizzerie.Těsto se musí vypracovat nesmí se lepit, poté dělají se bochánky a kvalitní a dobrá pizzerie dělá těsto večer a přes moc je v lednici aby uzrálo. Navíc ten poměr mouka kvasnice je úděsný. Na 1kg mouky 10 dkg kvasnic. Takový poměr se nedává ani do vánoček což je těžké tukové těsto.Třeba nemám pravdu ale recept mi přijde nevěrohodný.:-((

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 9. 2013 00:20

No, chtělo by to doupravit.;-)

Bibinka Bibinka

8. 9. 2013 14:11

Danisquo, nevím, nevím, ale ten recept je docela odbytý, nejsou tam základní věci, zda těsto kyne, když je tam droždí, jak dlouho, všechno jenom smíchat je taky divný termín, na kolik péct, jak dlouho....atd. Uvědom si, že sem chodí také začínající kuchařinky a těm to teda nic neřekne. Lepší je dávat receptů méně, ale více se jim věnovat:-! Není to žádná špatná výtka a ber to, jako radu pro další recepty;-) a až si tento doplníš, dám ti boda.:-D

Goldinka

8. 9. 2013 13:59

Recept vypadá dobře, ale nevím, jestli se těsto dá vykynout nebo se rovnou vyválí. Dávám bodíky:-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: testo na pizzu recept recept na těsto na pizzu recept pizza těsto těsto na pizzu vláčné těsto na pizzu těsto na pizzu jako z pizzerie těsto na pizzu bez kvasnic recept na pizza těsto pizza bez kvasnic recepty těsto na pizzu těsto na pizzu do lednice těsto na pizzu přes noc vláčná pizza recept těsto na pizzu vláčné těsto na pizza těsto na pizu recept pizza testo do lednice recept na pizzu vláčná pizza recept pizza těsto z lednice

Suroviny: mouka hladká, droždí, sůl, olej, voda

TopRecepty.cz

Těsto na pizzu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nl9E