Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brambory vařené ve vývaru

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

10. 5. 2015 16:52

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie3 600 kJ / 861 kcal
Bílkoviny25,00 g
Tuky6,50 g
Vláknina22,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 73 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy164,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

cathleen

13. 5. 2015 10:26

casino: guláš patří v naší rodině k nejoblíbenějším pokrmům :-)poslední větu (od -pokličky-)jsem včera opsala přímo z kuchařky.
Vyřídím paní Maryně Klimentové, jak moc nás plete;-)

casino

13. 5. 2015 09:59

Radulinka6:
Také občas VAŘÍME brambory utopené v bylinkami (kořením) ovoněné vodě:yes:

cathleen:
Přijde mi, že jste pozměnila rcp;-) leč dál prezentujete, že vaření brambor ve vývaru je dušení. No, tady si patrně nezazpíváme na stejnou notu:-D

Často se zde píše, že recepty by měly být psány tak, aby byly srozumitelné i pro začínající kuchtíky... Tento rcp srozumitelný je:yes:
...tedy až na "drobný" nonsens stran dušení; ale proč neudělat lidem v hlavě guláš, že :-p:-)):-D http://cs.wikipedia.org/wiki/Du%C5%A1en%C3%AD_(va%...

cathleen

12. 5. 2015 08:38

casino: :-8díky, ale já se zaspecialistku nepovažuji ani v tom pečení - pouhý nadšený amatér:-)
Rozdíl mezi vařením a dušením patrně...znám, jen jsem to tu domastila. V troubě se brambory -podle kuchařky, která mi tento recept nabídla- brambory i přes větší množství tekutiny dusí a já už to tak nechám:-p

casino

11. 5. 2015 20:23

"Brambory dušené ve vývaru"
cathleen:
Vnímám vás jako specialistku přes PEČENÍ, ale patrně nerozlišujete mezi VAŘENÍM a DUŠENÍM...:-D
No, já se tedy nechci přít (tedy ne příliš, hihi) ale zalijete-li 1kg brambor (natož na kolečka krájených) 3/4 litrem tekutiny, tak se obávám, že o dušení nejde ani kdyby se proces tepelné úpravy konal v troubě;-)

Radulinka6

11. 5. 2015 08:39

ještě masox,na ten jsem zabudla.

Radulinka6

11. 5. 2015 08:36

My zase vaříme brambory s libečkem,bazalkou a česnekem.Dá se takto udělat i kaše,která je výborná k pečenému lososu na houbách.:yes:

Paprika

11. 5. 2015 07:28

To musím zkusit ;-)

cathleen

11. 5. 2015 07:07

casino: ano, dusíme:-p

BlankaZ

10. 5. 2015 18:49

Jo takhle,už to vidím-vaření,dušení.....chybička se vloudila,ani jsem si nevšimla:-)

BlankaZ

10. 5. 2015 18:47

casino > co na tom nechápeš? :-)

BlankaZ

10. 5. 2015 18:47

Teď jsem si všimla.....nemáš ty talíře z berounských hrnčířských trhů?

casino

10. 5. 2015 18:37

"Brambory vařené ve vývaru"
"...zalijeme vývarem a pod pokličkou dusíme doměkka."
Tak jak:-?:-O

BlankaZ

10. 5. 2015 17:03

Mňamka:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: brambory ve vývaru brambory varene ve vyvaru rozdíl mezi dušením a vařením rozdil mezi varenim a dusenim vařené brambory s libečkem dusene brambory ve vyvaru vařene brambory recept vařené brambory brambory vařené s libečkem brambory vývar varene brambory jinak brambory dušené v ve vývaru brambory dušené ve vývaru vyvar z brambor rozdíl vařené nebo dušené brambory varene vařené brambory s kořením brambory varene v masoxu varene brambory se šlehačkou varene brambory z libeckem

Suroviny: brambory, cibule, vývar masový, nať petrželová, sůl

TopRecepty.cz

Brambory vařené ve vývaru

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9m6Z