Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 554 kJ / 2 044 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 242,69 g |
| Tuky | 60,30 g |
| Vláknina | 50,65 g |
| Cholesterol | 1,17 g |
| Sodík | 1,08 g |
| Sůl | 2,17 g |
| Sacharidy | 120,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hlíva zapečená v mletém mase
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W1Y4
Moje poznámka
Hlíva zapečená v mletém mase
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W1Y4
Nejnovější recepty
Extra pistáciový Paris-Brest podle Heleny Fléglové
Přidáno před 11 hodinami
Bezlepkové rohlíčky
Přidáno před 14 hodinami
Krkovice na černém pivu se zeleninou a nivovou přikrývkou
Přidáno před 15 hodinami
Éclair Tiramisu podle Heleny Fléglové
Přidáno před 15 hodinami
Vánoční vídeňské dortíčky
Přidáno 27. 11. 2025 21:43:40
Čokoládová kolečka s mandlemi
Přidáno 27. 11. 2025 16:00:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Burisonové kuličky
JanaEly před 21 minutami
Lehký krém z mascarpone a šlehačky
LuckaFuit před 2 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
KristinaB53 před 2 hodinami
Zelný salát s pomerančem
Limek před 4 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
Rennna před 4 hodinami
Dýňový koláč
[email protected] před 6 hodinami
„Žitné“ rohlíky s omládkem
magdalenka před 7 hodinami
Domácí houskový knedlík
Maestra před 8 hodinami
Štrúdlíci ze zakysané smetany
lecho před 8 hodinami
Tématické fráze:
mleté maso recepty,
recepty z mletého masa,
mleté maso a hlíva,
mleté maso s hlívou ústřičnou,
hlíva recepty,
mleté maso s hlivou,
mleté maso recept,
recept mleté maso,
zapečené mleté maso,
hlíva a mleté maso recepty,
hlíva ústřičná recepty,
hlíva a mletete maso recepty,
vajíčko v mletém mase,
mletá hlíva,
hlíva ústřičná a mleté maso recepty,
mleté maso recepty do trouby,
mleté maso recepty do trouby s hlívou ústřičnou,
zapékané mleté maso recepty,
mleté maso s hlíva,
mleté maso hlíva
Suroviny:
míchané mleté maso,
hlíva ústřičná,
cibule,
česnek,
paprika čerstvá červená,
vejce,
rohlík,
paprika sušená sladká,
majoránka,
pepř,
sůl
Komentáře (28)
Vařím JENOM na sádle! Je to zdravější, což pochopili i ti praštění Američani !
Andri máš to moc hezké
Ale vážně - stejně, jako ty, pekla jsem v remosce (možná bych někde našla i fotku?), jen ta vejce do důlku nebyla....
Je to bašta