Roštěná s bylinkovopepřovou krustou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 412 kJ / 1 054 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 172,05 g |
Tuky | 36,60 g |
Vláknina | 3,60 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 814 mg |
Sůl | 1,70 g |
Sacharidy | 7,40 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 3. 2014 19:31
Pomalý hrnec nemám, ale trouba dobře nahradila. Bylo to naprosto boží! Dal jsem to na předepsaný čas na 100 stupňů a povedlo se. :) Z hrnce by to sice bylo určitě lepší, ale i takhle to byla mňamka. Skvělé, výborné, celá rodina chválila a jediný problém byl, že toho bylo málo. :D
Dávám bodík!
Dávám bodík!
29. 10. 2013 21:17
Vašíku to je nádhera
28. 10. 2013 23:02
Pomalý hrnec sice nemám, ale myslím si, že takhle krásný vysoký roštěnec do něj ani není potřeba. Stačilo by možná i zadní hovězí. Nicméně krustička musí být lahodná. Bodík.
28. 10. 2013 17:49
Nádhera
28. 10. 2013 14:42
Hovězí z pomaláče je vždycky dobrota a tady navíc ještě oku lahodící
28. 10. 2013 12:57
Nádherně upravené výborné masko
28. 10. 2013 05:07
Vasku, nemela jsem v umyslu se prihlasovat, ale v tomto pripade to udelat musim. Pouze jsem hledala neco originalniho a Tvuj recept me mimoradne nadchnul.Dekuji, posilam bodik a zitra budu realizovat...
28. 10. 2013 01:44
Tak to je recept na 1***
27. 10. 2013 21:56
No tak tohle je bomba! Krásné barvy, výborné ingredience...paráda a na to, že jste mužskej, fakt krásná práce.
27. 10. 2013 21:32
Jí, já Ti zapomněla dát bod Okamžitě napravuji
27. 10. 2013 21:14
27. 10. 2013 20:27
,moc,moc povedené
27. 10. 2013 20:00
To je krása
27. 10. 2013 18:51
vysoký roštěnec je skvělé masíčko, kombinace šalvěje s mátou úžasná moc se mi recept líbí, to se povedlo, Vašku
27. 10. 2013 18:25
Colombo65: Maso bylo tak měkké, že se špatně porcovalo, takže ten řez nic moc.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 12 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 12 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 13 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 13 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 15 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 27 minutami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 5 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 6 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 6 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 8 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 8 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 8 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 10 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 11 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jak udělat výbornou rostenou horní roštěná horní roštěnec recepty pomalý hrnec vídeňská roštěná v pomalém hrnci roštěná recept jak udělat z rostenky smes roštěná recepty recept horni roštěnec roštěná na šalvěji hovezi horni recepty vysoky rostenec v pomalém hrnci rostena v pomalem hrnci vysoky rožtenec v ph roštěná směs hovězí zadni s krustou horní roštěná - recepty hovězí roštěná krusta roštěnec s krustou jak udělat měkký roštěnec
Suroviny: roštěnec vysoký, hořčice dijonská, pepř, šalvěj, máta, sůl, olej, voda
Roštěná s bylinkovopepřovou krustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ArRp
23 názorů