Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 084 kJ / 259 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,75 g |
Tuky | 1,50 g |
Vláknina | 15,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 38 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 45,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roštěná podle Vinaře:
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z6n8
Moje poznámka
Roštěná podle Vinaře:
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z6n8
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 1 hodinou
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 17 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 19 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Marinované vepřové s mrkví
kometa před 3 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Lucy423 před 40 minutami
Bublanina
MichalRaby před 59 minutami
Obyčejné domácí rohlíky
Pechova.veronika84 před 1 hodinou
Smažené cukety
UnholyKetty před 1 hodinou
Báječný perník
Diviska87 před 3 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
B.Anna před 3 hodinami
Cukeťák II
radbastim před 5 hodinami
Sněhový rybízový koláč
upavla před 14 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 14 hodinami
Tématické fráze:
cikánská roštěná,
roštěná z divočáka,
pečená husa podle polreicha,
hovězí steak podle polreicha,
dort pro vinaře,
roštěná pečená v troubě,
roštěnky na víně se žampiony,
roštěnky na víně,
roštenky podle pohlreicha,
roštěnky z divočáka,
hovězí roštěná podle pohlreicha,
roštěná pečeně,
nejlepší roštěná,
divočák roštěnky,
roštěna v troubě,
roštěná s divočáka,
pečená roštěná,
hovězí roštěná od pohlreicha,
rostenky podle polreicha,
francouské roštěnky
Suroviny:
roštěná hovězí,
omáčka cikánská,
žampióny,
víno hroznové,
sádlo,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
omáčka worcesterová,
pasta sardelová,
brambory,
česnek
Komentáře (6)
Posilam bodik