Hovězí kližka na rajčeti s okurkou

Hovězí maso Doba přípravy: 100 minut 3 názory

Hovězí maso Doba přípravy: 100 minut 3 názory

Suroviny 2 porce

4 menší plátky hovězí kližky
2 lžíce slunečnicového oleje
1 cibule
1 velké rajče
3 stroužky česneku
1 sladkokyselá okurka
1 lžíce vegety (Chuť léta Kuchárek s rajčaty a paprikou)
1 vrchovatá lžíce hladké mouky
1/4 lžičky mletého pepře

Postup přípravy receptu

  1. Oloupanou a na drobno nakrájenou cibuli usmažíme na oleji do růžova.

  2. Přidáme na plátky nakrájené, naklepané maso a dusíme ve vlastní šťávě.

  3. Po vydušení přidáme vegetu, pepř, nasekané stroužky česneku a na drobno nakrájené rajče.

  4. Podlijeme vodou a dusíme, dokud maso není měkké.

  5. Přidáme na malé kousky nakrájenou okurku, zahustíme moukou rozmíchanou v troše studené vody a povaříme. Podáváme s vařenou rýží.

Komentáře k receptu Hovězí kližka na rajčeti s okurkou

Tématické fráze: hovězí kližka recepty hovězí kližka s rýží hovězí kližka recept hovězí kližka hovězí recepty recept - hovězí kližka co z kližky recepty klizka recepty kliška v v kuchyni hovezi klizka na rajcatech hovezi s okurkou hovězí kližka - recepty kližka s rýží recept hovězí kližka hov. kližka pečené hovězí na houbách hovezi recept rajce hovězí kližka moderní kuchyně recepty z hovězí kližky s rýži recepty z hovězí kližky s rýži