Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 195 kJ / 1 242 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,32 g |
Tuky | 49,45 g |
Vláknina | 22,20 g |
Cholesterol | 1,09 g |
Sodík | 646 mg |
Sůl | 1,42 g |
Sacharidy | 128,76 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborové palačinky se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82Qo
Moje poznámka
Bramborové palačinky se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82Qo
Nejnovější recepty
Nutellové brownies
Přidáno před 1 hodinou
Marmeláda z dýně
Přidáno před 14 hodinami
Hruškový špaldový perník
Přidáno před 15 hodinami
Knedlíky se slaninou a houbami
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí prsa na paprice s barevnými paprikami
Přidáno před 17 hodinami
Polévka z pečené mrkve
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dýňové rizoto pro nejmenší
ZuzkaBob před 3 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
rostislav949 před 6 hodinami
Čertovy houby
Sahula před 9 hodinami
Masové kuličky v rajské omáčce
Vierunkaa před 9 hodinami
Nejrychlejší hřibová omáčka
Sahula před 9 hodinami
Omáčka ze sušených hříbků
Sahula před 9 hodinami
Houbová omáčka na kysané smetaně
Sahula před 9 hodinami
Domácí kečup
Rosnicka710 před 11 hodinami
Vepřové výpečky II
Darwin před 11 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
amalie.rokosova před 12 hodinami
Tématické fráze:
palačinky recept,
kynuté palačinky,
dietní palačinky,
mražené palačinky,
mail relleno.in loc:cz,
palacinky brambrovy,
pór po italsku,
zeleninové palačinky,
bramborová palančinka,
parazinky z brambor,
pečená bramborová palačinka,
varene brambory jako palacinka,
bramborovvi palacinky,
recepty bes oleje,
recepty na bramborovou palacinku,
bramborová plévka,
bramborová placinka,
rychlé palačinky se zeleninou,
mail relleno in loc:cz,
brabborové palačinky
Suroviny:
brambory,
mléko,
mouka hladká,
smetana sladká,
vejce,
sůl,
pepř,
květ muškátový,
mrkev,
celer řapíkatý,
pórek,
květák,
mouka hladká,
vermouth dry,
petrželka,
olej
Komentáře (2)