Pomalu pečený vepřový bok s karotkovou omáčkou
Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 819 kJ / 4 737 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 195,36 g |
Tuky | 377,69 g |
Vláknina | 46,43 g |
Cholesterol | 575 mg |
Sodík | 1,71 g |
Sůl | 3,65 g |
Sacharidy | 115,83 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomalu pečený vepřový bok s karotkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gK89
Moje poznámka
Pomalu pečený vepřový bok s karotkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gK89
Nejnovější recepty
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 2 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 4 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 7 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 7 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 7 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 29 minutami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 2 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 4 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 4 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 4 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 6 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 7 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 9 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 10 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 10 hodinami
Tématické fráze:
veprovy bok peceny,
pečený veprovy bok,
pečený veprovy bok,
pečený vepřový bok recepty,
pomalu pečený věpřový bok,
pečený vepřový bok recept,
pečený bok,
bůček pomalu a dlouho,
vepřový bok,
pečený bok recept,
pomalu peceny bok,
pečený vepřový bůček,
pečení vepřového boku,
vepřový bok recepty,
pomalu pečici hrnec,
jak upeci veprovy bok,
jak péct vepřový bok,
věpřový bok recept,
recepty pečený vepřový bok,
vepřový pečený bok
Suroviny:
bok vepřový,
koření vepřová pečeně,
karotka,
jablko,
šťáva mrkvová,
vývar zeleninový,
jíška máslová,
sůl,
máslo,
cukr,
pepř
Komentáře (21)
Jamie to dělal ze začátku myslím na teplotu 220 st.
... u nás v prvohorách v plynové troubě máme plamínek jen dole
zizalo nesmíš být vybíravá v jídle