Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Srnčí na smetaně

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min Doba přípravy: 180 min

180 min (180 min příprava)

11. 1. 2014 15:13

Suroviny pro 6

6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 660 kJ / 2 787 kcal
Bílkoviny213,32 g
Tuky173,46 g
Vláknina28,36 g
Cholesterol 610 mg
Sodík 4,31 g
Sůl10,64 g
Sacharidy48,59 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

K marinování mohu doporučit Rulandské šedé.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jirkacz

12. 1. 2014 17:22

jinak děkuji všem za body:-):-8

jirkacz

12. 1. 2014 17:20

Hrašuľka.Hrašuľka:
:-D:-D:-D musíš ty paroháče nějak přilákat třeba z vedlejší dědiny když u vás nejsou;-):-D

Hrašuľka.Hrašuľka

12. 1. 2014 13:41

Dala by som si, ja to robím takmer identicky.:-p:-p Len ešte uloviť nejakého paroháča :-!
Akurát, že v susedstve sa nič nerisuje :-D:-D:-D
Možno preto, že tu býva väčšina žien - single ;-):-K:-K;-)

hanes24

12. 1. 2014 08:48

Dost dobré:-!:yes::-D:-))

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

11. 1. 2014 21:26

;-):-K:-):yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

11. 1. 2014 20:32

Já bych si moc pochutnala,mňam:-p:yes::-Kale bez vínka;-)to se mi"ekluje"v kombinaci po jakékoli smetanové omáčce:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 1. 2014 20:08

No, mi by určitě chutnalo:-p

spagetka spagetka

11. 1. 2014 19:58

zizala: Zweigeltrebe běžně v kaufu nebo albíku, ale raděj skoč do vinotéky,poznala jsem dost velký kvalitativní rozdíl

zizala zizala (moderátorka)

11. 1. 2014 19:54

jirkacz: To víno s německým názvem neznám. Muflona jsem jednou dělala, na způsob skopového, mně to chutnalo, mužovi nikoliv. Těším se na recept ;-)

jirkacz

11. 1. 2014 19:39

zizala:
rulandské modré se hodí k srnčímu pro jeho vůní černého rybízu nebo malin s nímž skvěle harmonizuje...z bílých vín pak rulandské bílé třeba pozdní sběr - citát z časopisu Myslivost:-):yes: příště sem dám něco z muflona který čeká v mrazáku k tomu se zase hodí Zweigeltrebe a z bílých Veltlínské zelené:yes:

zizala zizala (moderátorka)

11. 1. 2014 18:51

jirkacz: Rulandské modré je :-p:yes: a uznávám, že tomu srnčímu by slušelo asi nejvíc ;-)

jirkacz

11. 1. 2014 18:39

zizala: no k tomuto receptu mi moc červené suché nepasuje ale jinak se k srnčímu hodí třeba Rulandské modré...to není z mé hlavy ale slyšel jsem to od jednoho someliera a ty tu hubu maj pořádně rozmlsanou:-D:-D:-D

spagetka spagetka

11. 1. 2014 16:34

Klasika a moc dobrá :-p:-p:-p:yes::yes::yes:

jarda Kadic jarda Kadic

11. 1. 2014 15:59

:yes::yes::yes::yes::yes:

zizala zizala (moderátorka)

11. 1. 2014 15:45

Mňam, dala bych si :-p Jen bych dala přednost vínu červenému suchému ;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: srnčí na smetaně srnci maso na smetaně srnčí na smetaně recept srnčí na smetaně recepty recept na srnčí maso srnčí pajšl srnčí srnčí na na smetane recept srnci na smetane recepty na srnčí maso srncinasmetane recept na srnčí srnec na smetaně srnčí nasmetaně srnčí na smetaně muflon na smetaně srnčí hřbet na smetaně recepty na srnčí na smetaně snčí na smetaně top recepty srnčí na smetaně

Suroviny: maso srnčí, slanina, mrkev, petržel, celer, cibule, citron, jalovec, koření nové koření, pepř, bobkový list, ořech muškátový, tymián, sůl, pepř, cukr, smetana zakysaná, víno bílé

TopRecepty.cz

Srnčí na smetaně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jMJz