Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Grilovaná hruška s brusinkami a zakysanou metanou

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

hanahcotton hanahcotton

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie837 kJ /
200 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy50,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Hrušku oloupeme, překrojíme napůl a vyřízneme jadřinec. Dáme do kastrólku s vodou, do které přidáme cukr. Hruška by měla být celá pod vodou. Přidáme skořici, badyán a hřebíček. Vaříme do té doby, než je hruška měkká. Krok 2: Hrušku dáme na zapékací talíř, potřeme medem, posypeme nakrájenými mandlemi a dáme do trouby na gril. Necháme hrušku zezlátnout, Po vyndání z trouby dáme do vykrojeného jadřince brusinky, a na ně zakysanou smetanu. DOBROU CHUŤ :-)

Zveřejněno 15. 1. 2014

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Grilovaná hruška s brusinkami a zakysanou metanou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/x5yz

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Grilovaná hruška s brusinkami a zakysanou metanou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/x5yz

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (15)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Tak hrušky dusím na víně atd., ale zapéci jsem nezkusil, tak jo:yes:

Určitě dobrota:-p:yes:

Neodmítla bych takovou dobrotu, ani náhodou:-D:yes:

Tak to bych nepohrdla,vypadá to skvěle:-p:yes:

Hani, to by moje tělo potřebovalo teď hned a tady za pracovním stolem:yes::yes: ananas griluju, ale hrušku jsem ještě nezkoušela, vždycky se nějak ztratí v prostoru:-)):-))

casino: myslíš jako, že by nemuselo znít nad Buchlovem .."dále od hradu, dále" ?? :-D:-D:-D

veliká dobrota :yes::yes::-K

Tak teda, ukládám a zkusím to jako přílohu k pečené kýtě z divočáka. Doteď jsem hrušky jenom uvařila v nálevu se skořicí a hřebíčkem.Dala do nich brusinky s troškou sladké smetany. Badyán dokoupím a bude to k divočákovi mňamka ! Jako druhá příloha :-p:-p:-p:-p:-p a ty mandle se k tomu budou hodit ,skvost! :-D Kdyby to šlo tak si to hned přiložím k tomu svému receptu na divočáka.:-K

Já dělala hrušky v mikrovlnce na crispu. Takže vím, že to bude dobrota. O ananasu na grilu jsem také slyšela jen chválu, takže určitě zase opráším gril;-):-p:yes:

Jana Remkova:
Zkuste někdy ožehnout čerstvý ananas.
Jako součást přílohy k masu (z pohledu zásad dělené stravy) je ideální:yes:
To kdyby znalo panstvo na Buchlově, tak ušetřilo za pověstné korýtko... (omlouvám se, na gastroforum toto není příliš cimprlich):-((:-))

Ještě nikdy jsem negrilovala ovoce, pouze přidávala k masu. Je načase něco takového vyzkoušet;-)

Dobrota:yes:

To je tedy mňamka:yes::-p:-p:-p

Tématické fráze:
grilovaná hruška, hruška s brusinkami, grilované hrušky, hrušky jako příloha, hruška jako příloha k masu, hruška grilovaná, hruska k masu, grilovana hruska v karamelu, pečená hruška se zakysanou smetanou, hrušky s brusinkami, hrusky na grilu, hrušky k masu, hruška příloha, hruška jako příloha, hruska s brusinkama, grilovaná hruška k masu, grilované hruška, grilovaná hruška recept, te.cz.recepty hruška, hruska na vine se zakysanou

Suroviny:
hruška, voda, cukr, koření hřebíček, skořice celá, badyán, med, brusinky, smetana zakysaná, mandle

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu