Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Buchta Rafaelo

Patříte i vy mezi odmítače buchet na plechu? Připadají vám příliš obyčejné a fádní? Potom jste ještě nezkusili výtečné, téměř legendární, řezy Raffaello. Vypadají poměrně nenápadně, nádherně voní i chutnají po kokosu a díky smetaně jsou neuvěřitelně vláčné.

Hodnocení receptu je 5,0 (156×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 40 min

70 min (30 min příprava + 40 min tepelná úprava)

13. 2. 2009 13:22

Suroviny pro 12 porcí

12 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie22 766 kJ / 5 441 kcal
Bílkoviny98,36 g
Tuky198,87 g
Vláknina47,50 g
Cholesterol 533 mg
Sodík 494 mg
Sůl1,88 g
Sacharidy790,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

MaruskaB MaruskaB

5. 10. 2010 16:12

Byla pryč tak rychle, že jsem ji ani nestihla nafotit :-D Buchta je vyníkající a voní po ní celý dům :)):yes:

Petra

11. 9. 2010 22:02

Dnes sem to delala a moc dobra!

marlyn

7. 9. 2010 21:57

zdá se mi, že je tam moc cukru, zkusil někdo dát cukru míň?

Verus

28. 8. 2010 12:33

Tuto buchtu dělám často, je jednoduchá a opravdu výborná.:-*

elviram

16. 8. 2010 09:44

Taky dělám už dlouho a super. :-p

daniel

12. 7. 2010 14:56

my se chystam je tetkom upect uvidime jak se nam to povede ale ja myslim ze se nam to POVEDE:-p:-p:yes::yes::-D

daniel

12. 7. 2010 14:55

vypada dobre:yes:

Zdenka1

5. 7. 2010 20:26

O této buchtě jsem slyšela samou chválu, ale až díky Isahu jsem recept vyzkoušela. Je opravdu skvělý a k tomu jednoduchý na přípravu. Isahu, děkuji za tip.:yes::-p

isindy isindy

28. 6. 2010 23:15

doufala jsem, že vzhledem k pokročilé hodině buchtu uchráním do rána - mýlila jsem se :-O, polovina je pryč a ráno je daleko....tak jsem zvědavá, co ty moje kyseliny budou snídat...:-O;-) - přidávám bod a fotečku, velmi jedlá záležitost:yes:

gabča

15. 6. 2010 02:21

pekla nám ji sice babička,ale super,malej ji málem zbaštil celou sám:-D
chystám se na ni taky je úžasná.:-p

Romana Vackova

13. 4. 2010 17:51

Právě jsem ji dopekla a je moc dobrá!!;-) Dávám bodík :yes: Tyhle stránky jsou senzační, docela dost podle nich teď vařím a peču a zatím mi všechno chutnalo!!!;-)

Baruš

21. 3. 2010 11:41

Tu děláme pořád...Výborná!:-)

Peeet

21. 1. 2010 17:44

:yes:

Plzeňačka

30. 12. 2009 17:23

Buchtu dělám už dlouho, je skvělá a rychlá:yes::yes:. Moje osvědčená varianta:mouka polohr.,cukr jen 1/4hrnku(krystal,krupice),vanilku nedávám, ostatní stejné.Posyp:1 hrnek kokosu+1/3moučk.cukru. Péct cca 10min/175°C HV.Horké hustě propíchat špejlí a pak teprve zalít šlehačkou (1-2).Pocákat rozpuštěnou čokoládou (50g hořké čoko+kus másla+ trochu šlehačky rozmíchat ve vodní lázni nebo strčit do mikrovlnky). Nechci to uvádět jako samostatný recept, je tu takových dost.

Lucie Vostatková

5. 10. 2009 11:02

Výborné, po upečení jsem namísto šlehačkou zalila kokosovým mlékem, nemělo to chybu!:)):-*

1 4 5 6 7

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: řezy rafaelo na plech rafaelo na plech kokosová buchta rafaelo buchta řezy rafaelo ty nejlepší rafaelo řezy buchta z hladké mouky pečené rafaelo raffaelo buchta buchta raffaelo kokosové řezy na plech rafaelo řezy rafaelo rafaello buchta buchta s kokosem recept na buchtu buchta s kokosovým mlékem kokosova buchta zalita slehackou buchta rafaello moučník rafaelo rafaelo řezy hladká mouka

Suroviny: vejce, cukr vanilkový, cukr moučkový, mouka hladká, mléko, kokos, prášek do pečiva, smetana ke šlehání, tuk, mouka hrubá

TopRecepty.cz

Buchta Rafaelo

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XDNk