Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 629 kJ / 2 541 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 122,00 g |
| Tuky | 68,50 g |
| Vláknina | 49,00 g |
| Cholesterol | 150 mg |
| Sodík | 2,53 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 334,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šoulet s uzeninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LDlj
Moje poznámka
Šoulet s uzeninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LDlj
Nejnovější recepty
Vepřová roláda plněná houbami a slaninou, celerové pyré
Přidáno před 10 hodinami
Plněné bramborové knedlíky škvarky a houbami
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí kousky se smetanovým špenátem
Přidáno před 15 hodinami
Husí stehna s jablky
Přidáno před 17 hodinami
Čočková polévka s nočky a párkem
Přidáno před 17 hodinami
Fazolová polévka podle tatínka
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Martinské rohlíčky
boomgo před 57 minutami
Hovězí svíčková na smetaně
JirkaB před 6 hodinami
Sachr dort z jablek
KristinaT před 6 hodinami
Tiramisu roláda s Mascarpone
agibail před 7 hodinami
Zapečené brambory se smetanou a kuřecím masem
Kajkajak před 8 hodinami
Cikánská pečeně z hovězího masa
L.Botosova před 9 hodinami
Langoše z jogurtu
Lucie Hertlova před 10 hodinami
Cuketová polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
Jitinka před 11 hodinami
Tématické fráze:
jak uvařit šoulet,
šoulet recept,
šoulet s uzeným,
šoulet,
recept na hrách s uzeninou,
šoulet recepty,
werichuv soulet,
zapečený chřest podle wericha,
mám chuť na šoulet,
soulet podle wericha,
werichova kuchařka,
recept hrach kroupy a uzene,
recept na šoulet,
chrest u werichu,
šoulet papiňák,
šoulet-----hrách a kroupy recepty,
šoulet se uzeným,
luštěniny s uzeninou,
recept na kroupy, hrách a uzené,
šoulet bez krup
Suroviny:
kroupy ječné,
hrách,
uzenina,
česnek,
majoránka,
sádlo,
sůl
Komentáře (14)
vařím v papiňáku a bez problémů.
le:
Kroupy se nemusí namáčet přes noc