Jehněčí pekáč
Jehněčí pečínka patří ke svátkům jara skoro stejně jako smažený kapr k Vánocům. Na stole se obvykle objevovala v neděli, na Boží hod velikonoční. Ale nyní si ji můžete upéci v doporučované kombinaci jehněčí plece, kýty a hřbetu kdykoliv.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 628 kJ / 1 823 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 174,21 g |
Tuky | 41,84 g |
Vláknina | 30,40 g |
Cholesterol | 585 mg |
Sodík | 626 mg |
Sůl | 1,35 g |
Sacharidy | 174,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí pekáč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6yjz
Moje poznámka
Jehněčí pekáč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6yjz
Nejnovější recepty
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 1 hodinou
Žampiónová směs s mrkví a fazolemi
Přidáno před 5 hodinami
Meruňkový nákyp
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí plátek na rajčatech a oreganu
Přidáno před 7 hodinami
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno 19. 6. 2025 16:21
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno 19. 6. 2025 15:41
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí Mrkvový dort
Alena Kovarova před 24 minutami
Vláčný mrkvový dort
Alena Kovarova před 52 minutami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
veronikamaskova@email.cz před 2 hodinami
Borůvkový koláč I.
RencaBarca před 3 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 3 hodinami
Pekingská polévka
Hanina_ před 3 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
Jakubka před 3 hodinami
Bramborové knedlíčky do polévky
ldislav před 4 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Dagemar před 4 hodinami
Jablková bábovka - výborná a jednoduchá
vaclavagregrova před 4 hodinami
Tématické fráze:
jehněčí srdce,
jehněčí srdce recept,
recept na jehněčí srdce,
tncz nova levné recepty ládi hrušky,
jehneci srdce recepty,
jehněčí ledvinky,
recept jehněčí paštika,
jenhněčí recepty,
jehněčí paštika recept,
jenhněčí ledvinky,
skořicový věnec ládi hrušky,
jehněčí ledvinka,
jehneci ledvinky a srdce,
jehneci recept,
recepty ládi hrušky jehněčí žebírka,
jehněčí,
recept z jehneciho,
jehneci srdce na,
jehněčí srdce, recept,
recepty z jehněčího srdce
Suroviny:
brambory,
maso jehněčí,
jehněčí ledvinky,
cibule,
vývar jehněčí,
tymián,
sůl,
pepř mletý,
máslo
Komentáře (13)
Andrejka, nie do každej úpravy jahňaťa dávam cesnak a rozmarín, to by potom chutilo všetko rovnako. To by bol jeden recept