Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Arancini - rýžové koule plněné hovězím ragú

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 2. 2014 23:38

Suroviny

Porce: 13 ks

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie12 761 kJ / 3 050 kcal
Bílkoviny107,81 g
Tuky94,84 g
Vláknina22,86 g
Cholesterol 956 mg
Sodík 1,41 g
Sůl3,65 g
Sacharidy431,84 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

casino casino

27. 1. 2019 16:03

Vytahuji na světlo, protože podle jistých signálů má toto jídlo u nás světlou budoucnost před sebou :-K
https://www.google.com/search?tbm=isch&q=arancini+...

Věra

17. 1. 2016 11:13

Arančini jsme nedávno ochutnaly na Sicílii, moc nás zaujaly, výborné jsou i se špenátem. Díky za recept, určitě vyzkoušíme.:yes:

magdalenka magdalenka

13. 3. 2015 19:31

diana4629: Ja som si ich kupovala na Malte (Sicília za rohom), boli plnené ragu a mali kužeľovitý tvar, tak formované do špicata. Výborné a sýte.

diana4629

13. 3. 2015 19:05

arancini se delaji hlavne v Palermu na svatek Svate Lucie ... nejenom s ragu , ale taky maslovè , jak tomu rikaji sicilove ,,, tzn , ze misto ragu je vevnitr sunka a syr, nebo taky houbove ... a na velky svatek je delaji s nutelou hlavne pro deti... Jedi je rukama ... a bacha je to kaloricka bomba
:-//

Incomprehensible

4. 4. 2014 20:53

Konečně nějaký normální a chutný recept, na který jsem dostal chuť. Chvála i za pěkné fotky :)

chocolate chocolate

3. 2. 2014 20:35

Bezvadný recept Silvi, podobný mám z Apetitu od K.Švejdové, ale ještě jsem nenašla odvahu vyzkoušet, protože můj manuální "um" je pověstný;-).Ty si ale bod za úžasnou prezentaci zasloužíš:yes:.

Anna Kocikova Anna Kocikova

3. 2. 2014 20:25

Moc hezké a jistě i chutné:-p:yes:Díky i za príma fotopostup:-K

Irrena Irrena

3. 2. 2014 16:00

Musí to být dobrota:-p Máš to krásně nafocené:yes:

sislik

3. 2. 2014 15:52

Bibinka: jeeeej, Silvinka ma uz dlho nikto nenazval :) Dakujem :-D

Bibinka Bibinka

3. 2. 2014 15:50

sislik: Silvinko, máš dokonale nafocený postup jídla a určitě to bude dobré podle ingrediencí. Jídlo chce trošku šikovné ruce, máš 4.:yes:

sislik

3. 2. 2014 13:24

danielle72: arancini je recept so sicilskej kuchyne. Je trosku zdlhavy, ale chuti vyborne:-D.

Péťa

3. 2. 2014 13:23

Arancini pocházejí z Itálie, já je ochutnal na Sicílii a dělají je tam jen na nějaký svátek. (To už si nepamatuji.)

Danca Danca

3. 2. 2014 10:04

:yes::-p

danielle72 danielle72

3. 2. 2014 09:43

Zajímavé, ráda vyzkouším:-). Z jaké mezinárodní kuchyně arancini poházejí?

zizala zizala (moderátorka)

3. 2. 2014 08:19

Krása :-p:yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: aranchini aranchiny italské rýžové koule italské arancini aranžiny aranccini aranchini recept italské aranchini aranžiny italske ryžove aranchiny recept aranchini recepty hovězí ragú recept italské jídlo arančini aranšíny jak se vari na sicilii ryzové koule opečené arančíni - italské jídlo rýžové anrancini masové gulky plnené mozzarella italsky ryzove koule

Suroviny: rýže arborio, voda, máslo, žloutek, parmazán, sůl, maso hovězí mleté, cibule, rajče sterilované, hrášek, česnek, sýr mozzarella, cukr, vejce, strouhanka, olej

TopRecepty.cz

Arancini - rýžové koule plněné hovězím ragú

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gKEj