Domáci bagel s hovezím a skvelou medovo-horčičnou omáčkou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 314 kJ / 2 226 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 190,40 g |
Tuky | 64,78 g |
Vláknina | 11,38 g |
Cholesterol | 587 mg |
Sodík | 2,95 g |
Sůl | 6,91 g |
Sacharidy | 214,72 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Bagle mozete samozrejme aj zakupit hotove, ale ked mate radi tak ako ja domacu vyrobu (nie je nic lepsie), mate aspon recept a postup :)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 2. 2014 14:41
jana j: tak som rada, ze sa to podarilo.....ale nabuduce skus radsej klasicky kvasok
8. 2. 2014 14:29
sislik: Nedalo mně to a zkusila jsem podle původního postupu - s olejem - a ono to funguje. Droždí se v tom oleji jakoby prohřeje, nekyne, ale potom s ostatními surovinami všechno dohoní - krásně těsto kyne. Jenom nevím, jestli je ten výsledný efekt znát. Muselo by se porovnat a do toho se mně nechce.
8. 2. 2014 14:16
sislik: čo život, ale ten grupensex, furt se množej a množej
8. 2. 2014 14:15
magdalenka: ano, neboj sa, mäsko sa pecie iba tak kratko...je to hovadzie a v tomto pripade mu neprospieva dlha tepelna uprava
8. 2. 2014 14:11
cathleen: ahojte dievcata, prepacte, ze odpovedam az teraz....no, pokial nechcete nic riskovat, kvasok si spravte radsej klasickym sposobom....asi to aj pozmenim v recepte, aby ludia nemali zmatky. Drozdie je citlive a zive a nebudeme riskovat ich zivot, no nie dievcata? Urobte to radsej klasicky
8. 2. 2014 12:58
cathleen: snad se autorka ozve, jinak stránky má pěkné, to ano
8. 2. 2014 12:56
spagetka: dát droždí do oleje by mělo mít nějaký smysl (mě osobně nic nenapadá). Kvasnice asi přežijí, ale jak jsem psala níž....
8. 2. 2014 12:51
cathleen: myslíš tedy, že to s olejem nefunguje? Fakt jsem dávala různě dotazy, co s čím a jak a napsalo to jediné, že nesmí přijít do styku se solí.
8. 2. 2014 12:50
magdalenka: magdi, dala jsem znova doslova dotaz na vyhledavač - co nesmí přijít do styku s droždím. jediná odpověď, kterou znáš i ty: sůl. Takže asi autorka bude mít pravdu a půjde to s olejem.
8. 2. 2014 12:44
magdalenka: kvasinky jsou jednobuněčné organismy, které přijímají kyslík (i živiny) celým povrchem těla - obalené olejem to dělat nemůžou.....
8. 2. 2014 12:36
spagetka: Aj tebe sa niečo zdá? Nejaké varovanie? Neviem si spomenúť, čo sa stane, ak olej obalí droždie...
8. 2. 2014 12:22
magdalenka: tak to by mě taky zajímalo, zda to vykyne, jasně polévky či pomazánky jsou o něčem jiném, ale tady by to mělo kynout. Snad autorka odpoví, hledala jsem na netu, ale nenašla odpověď
8. 2. 2014 12:16
Prosím, neodpovedala si mi na otázku - naozaj je možné dávať droždie do oleja a tak ho oživiť?
A to mäso sa pečie len 8 minút?
Ď.
A to mäso sa pečie len 8 minút?
Ď.
7. 2. 2014 12:39
Bagely pečiem podľa http://www.toprecepty.cz/recept/10162-bagely/
V tvojom postupe ma však udivilo, ako postupuješ ty: do teplého oleja dáš cukor a droždie. Vždy som mala predstavu, že styk čerstvého droždia s olejom droždiu neprospieva.
Inak - tvoj výtvor vyzerá skvostne...
V tvojom postupe ma však udivilo, ako postupuješ ty: do teplého oleja dáš cukor a droždie. Vždy som mala predstavu, že styk čerstvého droždia s olejom droždiu neprospieva.
Inak - tvoj výtvor vyzerá skvostne...
6. 2. 2014 22:40
Krásné, hned bych se zakousla
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 15 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 16 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 17 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 20 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Kynuté Honzovy buchty s povidly
Kikaa uvařila před 3 hodinami
Hrníčková bábovka
Ester71 uvařil před 4 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Sujan uvařila před 8 hodinami
Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky
Romana20 uvařila před 8 hodinami
Banánová bábovka
chiipss uvařila před 8 hodinami
Krůta na divoko
Chumelice uvařila před 9 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
MartinaR uvařila před 9 hodinami
Jemné noky
Zizalinka uvařil před 10 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
Marcela0123 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Valašský frgál je nejlepším koláčem světa! V žebříčku překonal newyorský cheesecake nebo ruský medovník
Další recepty
Tématické fráze: bagel recept recept na bagel domácí bagel recept bagel bagel recepty bagel recept na domácí bagel medovo hořčičná omáčka domácí bagel recept vepřový bagel recept hovězí medovo hořčicová bagel s masem salát z medový horčičnou omačkou recept na bagels jak udělat bagel bagels recept bagel sezam
Suroviny: mouka hladká, mouka celozrnná, droždí čerstvé, cukr krystal, olej rostlinný, voda, vejce, sůl, semínka sezamová, vejce, maso hovězí, hořčice dijonská, med, pažitka, sýr smetanový, sýr ementál, salát, okurky sterilované, rajče sušené
Domáci bagel s hovezím a skvelou medovo-horčičnou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8ADj
24 názorů