Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 596 kJ / 1 099 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,46 g |
| Tuky | 18,64 g |
| Vláknina | 10,32 g |
| Cholesterol | 435 mg |
| Sodík | 97 mg |
| Sůl | 0,22 g |
| Sacharidy | 184,08 g |
Postup přípravy
Dobrou chuť :-)
Zveřejněno 24. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tvarohové rohlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBVn
Moje poznámka
Tvarohové rohlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBVn
Nejnovější recepty
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 2 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 3 hodinami
Domácí vlašský salát na chlebíčky
Přidáno před 4 hodinami
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí prsa na smetaně s paprikami
Přidáno před 18 hodinami
Brambory na cibulce se zelím
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablkový závin
Lucy27 před 21 minutami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 49 minutami
Moji utopenci
marky79 před 1 hodinou
Pudinkové cukroví
adela. před 2 hodinami
Kokosové strojkové cukroví
adela. před 2 hodinami
Sachr cukroví
adela. před 2 hodinami
Hrnková buchta
Helenecka 21 před 3 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
tomas.rejzek před 3 hodinami
Vánočka s rozinkami
Terka.Ambrozkova před 4 hodinami
Nejlepší marokánky
Terka.Ambrozkova před 4 hodinami
Tématické fráze:
rohlíčky s tvarohem,
rohlíčky z tvarohového těsta,
tvarohové buchty,
kynuté buchty s Majolkou®,
kynute testo s Majolkou®,
tvarohové těsto na rohlíčky,
kynuté tvarohové těsto,
buchty s Majolkou®,
svatomartinské rohlíčky video,
rohliky s tvarohem,
tvarohové rohlíčky s marmeládou,
tvarohové těsto kynuté,
nekynuté svatomartinské rohlíčky,
moučník metro,
buchty tvarohové,
tvarohovérohlíčky,
tvarohové rohlíky recept,
tvarohové kynuté buchty,
tvarohový rohlíček,
buchta z Majolky®
Suroviny:
mouka hladká,
mouka polohrubá,
tuk,
sůl,
droždí,
cukr krupice,
mléko,
tvaroh měkký,
žloutek,
cukr,
rozinky
Komentáře (22)
Někdy s epak ještě těsta před pečením nechávají odstát, nebo samotné těsto před zprácováním do tvaru nechává kynout, ale to u tohodle není potřeba. Po vykynutí kvásku ho zapracovat do ětsta, upatlat rohlíčky a šup s tím do trouby