Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 492 kJ / 118 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,90 g |
| Tuky | 4,04 g |
| Vláknina | 6,91 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 617 mg |
| Sůl | 1,50 g |
| Sacharidy | 12,92 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 9. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z kotrče kadeřavého
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nnw2
Moje poznámka
Polévka z kotrče kadeřavého
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nnw2
Nejnovější recepty
Strakatý řez s jablky
Přidáno před 2 hodinami
Domácí nudle s krůtím masem a paprikami
Přidáno před 6 hodinami
Rohlíky na vlašák
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové karbanátky s kari
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové kung-pao
Přidáno před 22 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krkovička pečená po staročesku
Lida.Rose před 10 minutami
Krémová pórková polévka
minitka111 před 27 minutami
Sváteční polévka s pečeným česnekem
Lida.Rose před 1 hodinou
Majonézové kynuté buchty
Lendoulinecek před 1 hodinou
Chilli con carne (veganské)
BlankaBulkova před 1 hodinou
Vanilkové vafle
Merylas před 1 hodinou
Krtkův dort na plechu
EvaCh před 1 hodinou
Buchtičky s vanilkovým krémem
Blazenka před 2 hodinami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
Simona1 před 2 hodinami
Tvarohová buchta s Margotkou
beruna1 před 2 hodinami
Tématické fráze:
kotrč kadeřavý recepty,
držkovka z kotrče,
kotrč recepty,
kotrč polevka,
kotrč kadeřavý recept,
kotrc kaderavy,
polevka z kotrce,
kotrc recept,
gulášová polévka z kotrče,
kotrč kadeřavá,
polévka kotrč,
recepty z kotrče,
recept kotrč kadeřavý,
recept kotrč,
drzkovka s kotrce,
jak dobře očistit kotrč kadeřavý,
polévka s kotrčem,
kotrč smazenice,
polévky z kotrče,
recept polévka z kotrče
Suroviny:
kotrče,
vývar masový,
česnek,
cibule,
pasta papriková,
majoránka sušená,
sůl,
pepř,
sádlo vepřové,
jíška máslová
Komentáře (4)