Ryba v žitném obalu
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 7 058 kJ / 1 687 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 172,68 g |
Tuky | 33,46 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 739 mg |
Sodík | 687 mg |
Sůl | 1,49 g |
Sacharidy | 162,74 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
insprace - www.labuznik.com, upraveno
Další recepty najdete na http://www.mlsoty.estranky.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 10. 2014 20:29
24. 10. 2014 15:39
24. 10. 2014 15:19
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 7 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 17 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 20 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 23 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Eva_H uvařila před 20 minutami
Asijská kachní prsa
PepaD uvařila před 50 minutami
Šlehačkový beránek
elh97786 uvařila před 1 hodinou
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 2 hodinami
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 2 hodinami
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 3 hodinami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 3 hodinami
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 3 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Vyzkoušeli jsme aprílové žertíky s jídlem: Sladkým volským okem, falešnými vajíčky i colou ze sójovky napálíte koledníky
Jak na dokonalého beránka? Nejdůležitější je mít správnou formu, v níž se dobře propeče a snadno vyklopí
Další recepty
Tématické fráze: ryba v bylinkovém obalu a mouce steak smazeni obal v zitne mouce recept obal na ryby ryba v obalu obalena ryba obalená ryba pečená v troubě ryba v bylinkovém obalu obal na rybu jak dopéct rybu recept ryby v obale ryba bez obalu
Suroviny: treska, vejce, šťáva citronová, libeček, koření oregáno čerstvé, šalvěj čerstvá, sůl, pepř, mouka žitná, olej olivový, olej, brambory, celer řapíkatý, sůl, pepř, olej olivový, slanina anglická
Ryba v žitném obalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E7Y0
3 názory