Rybí filé v alobalu

Princezna806 Kuchařka: Princezna806

Doba přípravy: cca 25- 30 minut 4 porce Ryby 9 názorů

Suroviny

4 ks rybího filé
2 větší mrkve
2 větší cibule
sůl
kmín
olivový olej
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Na 4 stejně velké kusy si připravíme alobal, ne něj položíme rybí filé, které osolíme, přidáme půlku (jedno filé ) na hrubo nakrájené cibuli.

  2. Na každou takto připravenou porci si nastrouháme na jemno mrkev (může být i na hrubo, já ji spíš škrábu škrabkou na brambory ). Mrkve dáme taky půlku, dle chuti můžeme víc i méně.

  3. Každou porci posypeme kmínem a polijeme jemně olivovým olejem.

  4. Filé řádně uzavřeme v alobalu, aby nic nevyteklo.

  5. Dáme na pekáč a podlijeme vodou a vložíme do trouby, kde filé necháme asi tak při 180°C asi 1-1,5 hodiny.
    Podáváme ještě teplé, jako přílohu můžeme podávat hranolky nebo brambory.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Rybí filé v alobalu

  • tejaja tejaja(moderátorka)

    Recept som upravila podľa svojho, lebo v tej podobe, ako je napísaný, sa mi nepozdáva. Do alobalu som zabalila všetko podľa receptu, ale dala som balíčky na plech bez vody, k tomu narezala zemiaky a spolu piekla 20min. Zemiaky sa upiekli, filé takisto a bolo veľmi dobré. Ani ja si neviem predstaviť piecť filé v recepte uvedenú dobu.;-)

    Odpovědět

  • maria maria(neregistrovaná)

    Skvelý recept na rybaciu polievku, len čo s tým alobalom?

    Odpovědět

  • AniCiz AniCiz

    Majka8: souhlasím,zbytečně dlouhá úprava a ten postup ..:no:

    Odpovědět

  • Majka8 Majka8

    Tento recept určitě vařit podle návodu nebudu,rybí filé je dost drahé na to abych to spláchla do hajzlíku:-//

    Odpovědět

  • AniCiz AniCiz

    no to je zajímavé..1,5 hod. v alobalu..ve vodě..:-O

    Odpovědět

  • Jana Pá Jana Pá

    Dej to na pánev a máš to stejné ;-)

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Teda za hodinu až hodinu a půl při uvedené teplotě v troubě a navíc strouhaná mrkev......nezlobte se, ale z toho musí být jen kaše. Strouhané mrkvi stačí 5 - 7 minut, cibuli max. 6 minut. Rybí filé při této teplotě? jestli 15 - 20 minut a mrkev s cibulí bych dala až v závěru, jinak je z toho něco nepoživatelného - teda můj názor.
    Podle mne jste vůbec ten recept nevařila, jen jste to od někoho dostala. Jinak byste fakt na době netrvala.

    Odpovědět

  • Princezna806 Princezna806(autorka receptu)

    zizala: To je z toho důvodu aby cibule a mrkev nebyly syrové ;-)

    Odpovědět

  • zizala zizala

    :-O Hodinu a půl na rybí filé? Co z toho může v závěru být?

    Odpovědět

Tématické fráze: recepty na rybí filé v troubě zapecene file v alobalu rybí filé v troubě recept na rybí filé v troubě rybí filé dietní filé v alobalu rybi file recept příprava rybího filé rybí filé pečené v alobalu rybí fille top recepty rybí filé dieta fille v alobalu rybi file na zelenine v alobalu jak připravit rybí filé recepty pečené filé v alobalu rybí fillé rybí file recepty recepty rybí filé dietní filé rybí filé dietní

Zapomněl/a jsem heslo