Kančí gulášek
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 177 kJ / 1 954 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 170,58 g |
Tuky | 100,82 g |
Vláknina | 68,76 g |
Cholesterol | 385 mg |
Sodík | 2,33 g |
Sůl | 5,97 g |
Sacharidy | 61,51 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 11. 2014 18:04
13. 11. 2014 17:04
12. 11. 2014 10:47
To, ze to mäso je vynikajúce a nedá sa ani porovnat s tým, co sa v obchodoch normálne predáva, je absolútna pravda.
Moja informácia je od odborníka na spanielsku sunku a Wikipediu v spanielcine. Spanieli sa zacali o tento druh (rasu) zaujímat, ked sa do Spanielska zacali dovázat falosné ibérijské sunky z tohoto mäsa a boli dovázané z Madarska. Rozdiel (pre odborníka) je lahko spoznatelný rozlozením vrstiev slaniny, ktorá je velmi odlisná od rozlozenia na ibérijskej sunke.
11. 11. 2014 21:41
11. 11. 2014 20:45
Musím Vás opravit.
Mangalica je rasa domácej osípanej (domáce prasa - Sus scrofa domestica), autoktónna madarská rasa, ktorá vznikla krízením rasy Sumadia (rasa pôvodom zo Stredomoria, do ktorej patrí aj svetoznáma rasa Cerdo ibérico známa hlavne kvôli typickej spanielskej sunke) s rasami Szalontai a Bakonyi (typické polodivoké karpatské rasy). Podla farby sa rozlisujú 4 druhy.
11. 11. 2014 19:02
11. 11. 2014 18:57
11. 11. 2014 18:54
11. 11. 2014 18:53
11. 11. 2014 18:51
11. 11. 2014 18:46
11. 11. 2014 18:27
11. 11. 2014 18:24
11. 11. 2014 18:19
11. 11. 2014 18:16
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno před 7 hodinami
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 13 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 14 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno 4. 5. 2024 17:16
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Právě bylo uvařeno:
Zapečená tarhoňa
Markeeta uvařil před 28 minutami
Vepřové maso na česneku
Jitule82 uvařila před 39 minutami
Snadnější varianta výborného medovníku na velký plech
Adlla uvařila před 1 hodinou
Sušenky s arašídovým máslem a čokoládou
@lucivydrova uvařila před 2 hodinami
Sójové kostky a la Katův šleh
Kristian uvařila před 3 hodinami
Ananasové řezy s mascarpone
Sendo uvařila před 3 hodinami
Špagety "Alfredo"
Panova uvařila před 3 hodinami
Zelný salát s červenou čočkou
Zizalinka uvařila před 5 hodinami
Quiche se špenátem a brokolicí
Denny2711 uvařila před 5 hodinami
Zdravý banánový chlebík
Kristian uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
K snídani polévka, k svačině sáček s mlékem a rohlík aneb Jak jedly děti v polovině 20. století
Kapie jsou oblíbené na zdobení pokrmů studené kuchyně. Používáme je především čerstvé, v pomazánkách je ocení i děti
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: kančí sádlo kančí guláš kanci gulasek sádlo z kance gulašek z divočaka prase bagoun kanči guláše madarsky gulaš kančí recept na guláš z divokého kance kančí gulaši kanci mangalica guláš z kančího masa bagoun madarske prase kančí škvarky wikipedie kančí maso maďarský kančí guláš slanina mangalica škvarky z divočáka
Suroviny: maso kančí, cibule, slanina, máslo, rozmarýn, chilli paprika čerstvá, koření nové koření, jalovec, pepř celý, bobkový list, paprika sušená uzená, kmín mletý, sůl, celer řapíkatý, hraška
Kančí gulášek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B7zJ
16 názorů