Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 177 kJ / 1 954 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 170,58 g |
| Tuky | 100,82 g |
| Vláknina | 68,76 g |
| Cholesterol | 385 mg |
| Sodík | 2,33 g |
| Sůl | 5,97 g |
| Sacharidy | 61,51 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kančí gulášek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B7zJ
Moje poznámka
Kančí gulášek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B7zJ
Nejnovější recepty
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 5 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 10 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 20. 12. 2025 12:19:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sekaná pečeně
bobnak před 58 minutami
Pařížské řezy jednoduché
Koffi před 1 hodinou
Zapečené těstoviny s mletým masem a žampiony
jindrastec před 1 hodinou
Přírodní řízek z krůtího masa
Rabio před 1 hodinou
Candát po vsetínsku
Mirrika před 1 hodinou
Vepřové nudličky na černém pivu s žampiony
Martin91 před 1 hodinou
Oříškovočokoládová bábovka
Vmira před 2 hodinami
Vánočka moje oblíbená
Mirous před 2 hodinami
Babiččina kapustnica
Kajkajak před 2 hodinami
Šunkofleky
Kajkajak před 2 hodinami
Tématické fráze:
kančí sádlo,
kančí guláš,
kanci gulasek,
sádlo z kance,
gulašek z divočaka,
prase bagoun,
kanči guláše,
madarsky gulaš kančí,
recept na guláš z divokého kance,
kančí gulaši,
kanci,
mangalica,
guláš z kančího masa,
bagoun,
madarske prase,
kančí škvarky,
wikipedie kančí maso,
maďarský kančí guláš,
slanina mangalica,
škvarky z divočáka
Suroviny:
maso kančí,
cibule,
slanina,
máslo,
rozmarýn,
chilli paprika čerstvá,
koření nové koření,
jalovec,
pepř celý,
bobkový list,
paprika sušená uzená,
kmín mletý,
sůl,
celer řapíkatý,
hraška
Komentáře (17)
To, ze to mäso je vynikajúce a nedá sa ani porovnat s tým, co sa v obchodoch normálne predáva, je absolútna pravda.
Moja informácia je od odborníka na spanielsku sunku a Wikipediu v spanielcine. Spanieli sa zacali o tento druh (rasu) zaujímat, ked sa do Spanielska zacali dovázat falosné ibérijské sunky z tohoto mäsa a boli dovázané z Madarska. Rozdiel (pre odborníka) je lahko spoznatelný rozlozením vrstiev slaniny, ktorá je velmi odlisná od rozlozenia na ibérijskej sunke.
Musím Vás opravit.
Mangalica je rasa domácej osípanej (domáce prasa - Sus scrofa domestica), autoktónna madarská rasa, ktorá vznikla krízením rasy Sumadia (rasa pôvodom zo Stredomoria, do ktorej patrí aj svetoznáma rasa Cerdo ibérico známa hlavne kvôli typickej spanielskej sunke) s rasami Szalontai a Bakonyi (typické polodivoké karpatské rasy). Podla farby sa rozlisujú 4 druhy.