Perníkový "nanuk" ze Šmakouna

danielle72 Kuchařka: danielle72

Doba přípravy: 10 minut + chlazení Cukroví , Nepečené 3 názory

Suroviny

100 g jemně strouhaného meruňkového Šmakouna
1 lžička perníkového koření
2 lžičky zakysané smetany
4 lžičky jemně strouhaných vlašských ořechů
kakao na obalení
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Všechny suroviny kromě kakaa smícháme v pevnou hmotu, vytvoříme jednotlivé nanuky a obalíme v kakau.

  2. Pak napíchneme na nanukové tyčky, vychladíme alespoň hodinu v lednici a podáváme.

Poznámka

Zdravé cukroví ze Šmakouna (meruňková příchuť) připravujeme na poslední chvíli a konzumujeme do tří dnů od výroby.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Perníkový "nanuk" ze Šmakouna

  • zuzun zuzun

    Jooooooo!!! Bod a zapisuju...to sou veci dneska

    Odpovědět

  • anicka123 anicka123

    Joooo nám také bude chutnat :-) Bez obalení by to šlo šoupnout i do mrazáku, v létě jsem dělala ze šmakouna nanuk a bylo to dobré;-)

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Tak to by nám chutnalo ;-):-p:yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: buchta ze šmakouna palačinky ze šmakouna pernikove tycky obalene v kokosu perníkové tyčky s orechem pernickove tycky pernikova lizatka co ze šmakouna buchta z šmakouna perníková lízátka recept nanukové tyčky-výrobky