Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 367 kJ / 566 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,33 g |
Tuky | 0,25 g |
Vláknina | 7,08 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 42 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 81,82 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bok z divočáka dle hajného ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0mAN
Moje poznámka
Bok z divočáka dle hajného ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0mAN
Nejnovější recepty
Tortillové košíky
Přidáno před 1 hodinou
Sýrové hrudky s pažitkou
Přidáno před 4 hodinami
Bylinkové pesto
Přidáno před 20 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno 6. 5. 2025 14:09
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno 6. 5. 2025 13:33
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno 6. 5. 2025 12:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice v sýrové omáčce
Jan236737488 před 23 minutami
Víťovi muffiny
VitaKuchar20 před 25 minutami
Hovězí roštěná na cibuli
Sahula před 40 minutami
Banánové muffiny
VitaKuchar20 před 54 minutami
Hovězí na česneku
Modraska před 2 hodinami
Špagety à la carbonara
Hanako17 před 4 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Moanka před 5 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Moanka před 5 hodinami
Koláčky jako kynuté, ale bez kynutí
Moanka před 5 hodinami
Tématické fráze:
bok z divočáka,
zebra z divocaka,
žebra z divočáka recepty,
pečený divočák knedlík zelí,
recepty z divočáka,
divočák recepty,
recept na žebra z divočáka,
sekaná z divočáka recept,
žebra z divočáka recept,
kosti z divočáka,
sekaná z divočáka,
recept na divočaka,
sádlo z divočáka,
bok z divočáka recept,
peceny bok z divočáka,
polévka z kostí divočáka,
recept bok z divočáka,
pečený divočák se zelím,
bok s divočáka,
recept na bok z divočáka
Suroviny:
bok z divočáka,
cibule,
česnek,
kmín celý,
med,
jalovec,
koření nové koření,
bobkový list,
pepř celý,
pivo světlé,
sádlo,
sůl,
pepř
Komentáře (5)