Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 723 kJ / 412 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,67 g |
Tuky | 7,20 g |
Vláknina | 9,48 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 68,73 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Teffové karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R0yL
Moje poznámka
Teffové karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R0yL
Nejnovější recepty
Bazalková frittata
Přidáno před 4 hodinami
Nepečený makový koláč
Přidáno před 10 hodinami
Oblíbená žemlovka
Přidáno před 19 hodinami
Jablečný koláč se skořicí
Přidáno před 20 hodinami
Těstoviny s dýní a rajčaty
Přidáno před 20 hodinami
Cuketovo-brokolicová polévka
Přidáno 5. 9. 2025 10:03:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové kotlety podle balkánské kuchařky
michaelatomastikova999 před 7 minutami
Boloňské špagety
TondaJ před 10 minutami
Muffinkové bábovičky
trejbaljaroslav7 před 17 minutami
Červená řepa jako chuťovka s cibulí, nebo jako salát
janecpavel před 1 hodinou
Vločkové zdravé sušenky
zdenek.vejmola před 1 hodinou
Rychlý švestkový koláč
Vivvien před 2 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
TH před 2 hodinami
Vepřové plátky s česnekem a majoránkou
jjj82 před 2 hodinami
Tilápie na rozmarýnu s česnekem
Kajkajak před 4 hodinami
Dušená mrkev
Kajkajak před 4 hodinami
Tématické fráze:
teffové vločky,
teff recepty,
recepty z teffu,
karbanátky se rozpadají,
teff burgery,
teff vlocky recept,
teffové vločky recepty,
teff - recepty,
tefove,
teffové karbanátky v troubě,
recepty z teff,
teffove karbenatky-recept,
karbanátky z polenty,
co je teffu ne tofu,
teffove vločky-recepty,
karbenátky se rozpadají
Suroviny:
mouka teffová,
česnek,
olej,
tymián,
majoránka,
sůl,
voda,
cibulka jarní
Komentáře (4)
Určitě to vyzkouším.
Jen se mi zdá podle fotky, že se karbanátky trochu rozpadají. Jak se s nimi manipulovalo při otáčení na pánvi? Nebylo by lepší dát je na plech a upéct v troubě?