Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 156 kJ / 276 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,37 g |
Tuky | 2,23 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 139 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 62,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kotleta s balsamikovou cibulí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A2k7
Moje poznámka
Kotleta s balsamikovou cibulí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A2k7
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 7 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 9 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 17 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 3 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 5 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 5 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 6 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 7 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 7 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 7 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 8 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 8 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 8 hodinami
Tématické fráze:
kotleta s balzamikovou cibuli,
kotleta s cibulí,
kotleta na cibuli,
kotlety na cibuli,
tuřínové hranolky,
kotleta balsamico,
kotleta s cibulkou,
kotletana cibuli,
kotlety s balsamikem,
kotlety balsamico,
veprova kotletka s balsamicovou cibulkou,
kotlety s balzamikovou cibulí,
kotletka na cibule,
kotleta na cibulce,
kotlety na cibulce,
balsamikova cibule,
pečený bůček s balzamikovým octem mikem,
kotlet balzamico,
kotleta recepty,
kotlety na cibuli recepty
Suroviny:
kotleta vepřová,
cibule šalotka,
balsamico,
med,
omáčka worcesterová,
vývar,
chilli,
sůl,
pepř,
olej,
máslo
Komentáře (16)
Tvoje recepisy jsou vynikajici a moc hezky napsane.
No a bod, to je snad jasný