Babiččiny bifteky
Rychle připravené plátky masa se šťavnatou omáčkou jsou ideálním řešením pro všechny, kteří hledají chutnou a jednoduchou večeři. Během pár minut připravíte syté jídlo plné výrazných chutí, kterými potěšíte každého milovníka masa.
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Babiččiny bifteky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QR67
Moje poznámka
Babiččiny bifteky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QR67
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 2 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 3 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 6 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 7 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 15 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocné tvarohové knedlíky
Veronikalll před 21 minutami
Thajské curry
Trol60 před 27 minutami
Cibulová polévka s česnekem
Kajkajak před 55 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 3 hodinami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 3 hodinami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 3 hodinami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 4 hodinami
Sýrová roláda
Fitulka před 4 hodinami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 4 hodinami
Tématické fráze:
vepřový biftek,
biftek z vepřového masa,
vepřové bifteky,
bifteky z vepřového masa,
vepřový biftek recept,
biftek,
vepřový plátek ala biftek,
recept na bifteky vepřové,
přírodní biftek,
bifteky,
vepřové biftečky,
biftek recept,
biftek z veproveho,
biftecky z vepřového masa,
recept na bifteky,
recepty vepřové bifteky,
recept na veprovy biftek,
bifteky recept,
veprovi biftek,
kuřecí biftek
Suroviny:
maso,
sůl,
pepř mletý,
omáčka sojová,
hořčice,
olej
Komentáře (19)
Mám za to, že pes je zakopán právě v těch, v surovinách uvedených "4 ks masa" bez bližší specifikace
Znovu cituji autorku: "Kdo alespon jednou stal u sporaku a neco uvaril,takvi,ze si muze udelat biftek z masa na ktere ma chut"
Jj, může...
Bůh stůj při kuchtících, kteří by v tomto případě vzali jiné, než kapří (kuřecí), maso
Ale rozhodně si pod biftekem či beefsteakem představuji něco zcela jiného.
ja pouzivam kureci nebo veprove a bifteky tomu jen tak rikam
Marie:A Blanka Z má pravdu, bifteky sa s skutočne neneklepávajú a ani vopred nesolia.
Tady se lidé neposuzují podle toho, kolik "vystavili" svých děl. A mimoto - Blanka má pravdu. Recept je napsaný ledabyle, ty -4 kusy masa- jsou opravdu zavádějící. Je potřeba upřesnit, měl by to udělat autor, zatím mlčí.
Váš komentář je namyšlený a arogantní ,kolik jste tady vystavila svých uměleckých děl?