Postup přípravy
Zveřejněno 15. 7. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cannelloni plněné mletým hovězím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Jqx
Moje poznámka
Cannelloni plněné mletým hovězím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Jqx
Nejnovější recepty
Proteinové ovesné vločky s malinovým proteinem a hořkou čokoládou
Přidáno před 8 hodinami
Rýžové nudle se zeleninou, sójovými kousky a arašídovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Roláda Harlekýn podle Míši Landové
Přidáno před 15 hodinami
Těstoviny s krémovou omáčkou Alfredo s krevetami a brokolicí
Přidáno před 17 hodinami
Plněné sladké broskve
Přidáno před 18 hodinami
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno 9. 7. 2025 13:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Cinderka před 6 hodinami
Nepečené kokosové košíčky s čerstvým ovocem
Amphibian před 6 hodinami
Citrónové muffiny
terezakrejzarova před 8 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
kiellmo před 8 hodinami
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 9 hodinami
Máslové kuře s lilky na rozmarýnu
smrkusa před 9 hodinami
Okurková polévka
jarpos před 10 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
zdesse před 10 hodinami
Pečená rolka ze slaniny, sýra a mletého masa
Jan Nemec před 11 hodinami
Tématické fráze:
plnene cannelloni,
cannelloni plněné mletým masem,
cannelloni recepty,
ravioli plněné mletým masem,
jak vařit canelloni,
canelloni recept,
cannelloni s mletým masem,
cennelloni plněné mletým masem s rajčaty,
cannelloni v parním hrnci,
cannelloni vaříme?,
plněné torteliny,
cannelloni jak vařit,
cannelloni jak vařit,
tomatoes passata recepty,
ravioli s tomatovou omáčkou,
ravioli plněné mletým masem a tomatovou omáčkou,
cannelloni předem varit,
testoviny plněné hovězím,
recept plnene canelloni,
recept na plněné ravioly s hovězím mletým
Suroviny:
cannelloni,
passata rajčatová,
parmazán,
maso hovězí mleté,
cibule,
pepř,
sůl,
olej
Komentáře (6)