Cannelloni plněné mletým hovězím

Drahos z kamene Kuchař: Drahos z kamene

Těstoviny 5 názorů

Suroviny

Cannelloni
rajčatová passata (Tomatoes passata)
Parmazán
mleté hovězí maso
cibule
pepř
sůl
olej
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Dáme vařit osolenou vodu, jak začne vařit, vložíme do vody Cannelloni, vaříme 25 minut.

  2. Na pánvi si rozehřejeme olej, přidáme nakrájenou cibuli, osmahneme a přidáme mleté hovězí, osolíme a opepříme, smažíme asi 10 minut.

  3. Tomates nalijeme do hrnce a ohřejeme.

  4. Jak jsou Cannelloni uvařené, opatrně je naplníme mletým hovězím. Dáme na talíř a polijeme tomatovou omáčkou a posypeme parmazánem.

Poznámka

Opravdu opatrně při plnění ať se vám to neroztrhne.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Cannelloni plněné mletým hovězím

Tématické fráze: plnene cannelloni cannelloni plněné mletým masem cannelloni recepty ravioli plněné mletým masem jak vařit canelloni canelloni recept cannelloni s mletým masem cennelloni plněné mletým masem s rajčaty cannelloni v parním hrnci cannelloni vaříme? plněné torteliny cannelloni jak vařit cannelloni jak vařit tomatoes passata recepty ravioli s tomatovou omáčkou ravioli plněné mletým masem a tomatovou omáčkou cannelloni předem varit testoviny plněné hovězím recept plnene canelloni recept na plněné ravioly s hovězím mletým