Rychlé cannelloni

rendulka Kuchařka: rendulka

Doba přípravy: 15 min + 45 min trouba 4 - 5 porcí Těstoviny 0 názorů

Recept si neoblíbil žádný kuchař

Suroviny

použila jsem krátké velké těstoviny z tvrdé pšenice
2 rajčata
olej pod maso
cibulka
mleté maso, asi 1/2 kg
kečup
sůl
koření do italských jídel
česnek - 2 stroužky (každému podle chuti)
sýr na posypání (čedar nebo cihla)
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Na dno zapékací nádoby jsem pokládala na plátky rajčata, aby těstoviny měly vlhkost a také, aby se nepřipekly ke dnu. Na ně jsem poskládala nastojato těstoviny.

  2. V hrnci jsem osmažila cibulku s česnekem, na to vložila mleté maso, zalila drobet vodou, aby se oddělilo. Přidala jsem kečup, sůl, koření (někdy přiliji i domácí pastu z cukety, cibulí a česneku). Chvilku míchám na plotně, pak směs naliji na těstoviny a lžící to vše vtlačím to těch těstovin.

  3. Peču na 180 °C asi 45 min, dokud není sýr jak ho mám ráda - zlatý.

Poznámka

Na masové směsi se můžete vyřádit podle své chuti nebo jak jste zvyklí.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Rychlé cannelloni

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: cannelloni recept recept na cannelloni příprava cannelloni canneloni recepty příprava těstovin cannelloni recept cannelloni recept canelony cannelloni caneloni recept jak připravit cannelloni canelloni recept recept caneloni canelloni příprava cannelloni recepty canelloni recepty recept caneloni.cz cannelloni příprava recept pasta cannelloni cannelloni top recepty recept z cannelloni

Zapomněl/a jsem heslo