Babiččin štrúdl

Tereza. Kuchařka: Tereza.

Pro začátečníky 5 názorů

Suroviny

olej
listové těsto
hladká mouka
jablka
cukr
skořice
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Plech potřeme máslem ( pečící papír ).

  2. Jablka oloupeme, nastouháme. Rozválíme těsto a doprostřed dáme nastrouhaná jablka.

  3. Potom jablka posypeme cukrem a skořicí.

  4. Srolujeme a potřeme olejem. Dáme péct.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Babiččin štrúdl

Tématické fráze: levny babiččin jablečný štrudl babiččin štrůdl strudl bez peciciho papiru strudl recept babiččiny recepty strudl recept štrudl jak upéct štrudl recepty na štrůdl recepty na babiččin štrůdl babiččin jablečný závin recept na štrudl babiččiny recepty štrůdl pečící papír jak pect bez peciciho papiru jak pect strudl bez peciciho papiru štrúdl na pečícím papíře babiččiny recepty-štrůdl babiccin vyborny strudl jak upéct štrůdl bez pečícího papíru babiččin jablečný štrudl z listoveho testa