Suroviny
Porce: 20-25
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 932 kJ / 701 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,44 g |
Tuky | 2,39 g |
Vláknina | 59,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 13,60 g |
Sůl | 33,60 g |
Sacharidy | 142,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí utopenci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5gDx
Moje poznámka
Domácí utopenci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5gDx
Nejnovější recepty
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 9 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 19 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 20 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 21 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 9 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 9 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 9 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 10 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 11 hodinami
Karamelový dezert
thekumsen před 11 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 12 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 13 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 14 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 14 hodinami
Tématické fráze:
příprava utopenců,
utopenci příprava,
domácí utopenci,
příprava na utopence,
připrava utopenci,
domácí utopenci recept,
utopeci,
jak udělat domácí utopence,
recept domácí utopenci,
jak se dělají utopenci,
utopenci,
domaci priprava utopence,
utopenci top recepty,
domáce utopence,
zavaření utopenci,
nejlepší domácí utopenci se zelím,
připrava utopence,
top recepty utopenci,
recept na domácí utopence,
utopenci ze sírem a fefefonkou
Suroviny:
špekáček,
cibule,
česnek,
okurky sterilované,
feferonka,
ocet,
voda,
cukr,
sůl,
pepř celý,
bobkový list,
koření nové koření
Komentáře (2)