Suroviny
Porce: 20-25
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 932 kJ / 701 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,44 g |
Tuky | 2,39 g |
Vláknina | 59,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 13,60 g |
Sůl | 33,60 g |
Sacharidy | 142,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí utopenci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5gDx
Moje poznámka
Domácí utopenci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5gDx
Nejnovější recepty
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 10 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 15 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 15 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 15 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Litý perník
Lenka Sedlackova před 40 minutami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 1 hodinou
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 1 hodinou
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 1 hodinou
Rajská omáčka
Nikki1 před 1 hodinou
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 2 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 2 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 3 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 3 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Darwin před 3 hodinami
Tématické fráze:
příprava utopenců,
utopenci příprava,
domácí utopenci,
příprava na utopence,
připrava utopenci,
domácí utopenci recept,
utopeci,
jak udělat domácí utopence,
recept domácí utopenci,
jak se dělají utopenci,
utopenci,
domaci priprava utopence,
utopenci top recepty,
domáce utopence,
zavaření utopenci,
nejlepší domácí utopenci se zelím,
připrava utopence,
top recepty utopenci,
recept na domácí utopence,
utopenci ze sírem a fefefonkou
Suroviny:
špekáček,
cibule,
česnek,
okurky sterilované,
feferonka,
ocet,
voda,
cukr,
sůl,
pepř celý,
bobkový list,
koření nové koření
Komentáře (1)