Suroviny
Porce: 20-25
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 932 kJ / 701 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,44 g |
| Tuky | 2,39 g |
| Vláknina | 59,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 13,60 g |
| Sůl | 33,60 g |
| Sacharidy | 142,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí utopenci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5gDx
Moje poznámka
Domácí utopenci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5gDx
Nejnovější recepty
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno před 7 hodinami
Belgické lanýže
Přidáno před 7 hodinami
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 8 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 8 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 10 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zdravý makový koláč
Janicee před 3 hodinami
Tradiční linecké cukroví
kamila.k před 4 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
vladhn před 4 hodinami
Čokoládové crinkles s bílým kabátkem
Pajafaja před 5 hodinami
Košíčky plněné ořechovou náplní
marhau před 6 hodinami
Tvarohová štola
[email protected] před 6 hodinami
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 7 hodinami
Koňakové košíčky
kvetka před 8 hodinami
Hovězí polévka
Kajkajak před 8 hodinami
Nejlepší marokánky
Lada008 před 9 hodinami
Tématické fráze:
příprava utopenců,
utopenci příprava,
domácí utopenci,
příprava na utopence,
připrava utopenci,
domácí utopenci recept,
utopeci,
jak udělat domácí utopence,
recept domácí utopenci,
jak se dělají utopenci,
utopenci,
domaci priprava utopence,
utopenci top recepty,
domáce utopence,
zavaření utopenci,
nejlepší domácí utopenci se zelím,
připrava utopence,
top recepty utopenci,
recept na domácí utopence,
utopenci ze sírem a fefefonkou
Suroviny:
špekáček,
cibule,
česnek,
okurky sterilované,
feferonka,
ocet,
voda,
cukr,
sůl,
pepř celý,
bobkový list,
koření nové koření
Komentáře (2)