Suroviny
Porce: 20-25
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 932 kJ / 701 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,44 g |
Tuky | 2,39 g |
Vláknina | 59,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 13,60 g |
Sůl | 33,60 g |
Sacharidy | 142,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí utopenci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5gDx
Moje poznámka
Domácí utopenci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5gDx
Nejnovější recepty
Polévka z čerstvého zelí s houbami a bramborem
Přidáno před 1 hodinou
Tvarohové nanuky
Přidáno před 6 hodinami
Uherská pěna podle ČSN
Přidáno před 7 hodinami
Karbanátky s cuketou jako obláčky
Přidáno 31. 7. 2025 13:11:14
Broskvovo-mandlový koláč
Přidáno 31. 7. 2025 13:01:03
Dušená kuřecí stehna s rajčaty a paprikami
Přidáno 31. 7. 2025 09:01:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketový perník
sarkasj@seznam.cz před 10 minutami
Gratinovaná cuketa s brambory
TondaJ před 1 hodinou
Babiččina kulajda
Ivyjg před 1 hodinou
Frankfurtská polévka bez mléka
edmako před 1 hodinou
Plněné tousty
monyss před 2 hodinami
Roláda z mletého masa
radekfiala před 2 hodinami
Jarní polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Chleba ve vajíčku jinak
Fitulka před 3 hodinami
Masové hašé
Kristina1 před 3 hodinami
Halušky s uzeným masem a kysaným zelím
Fitulka před 3 hodinami
Tématické fráze:
příprava utopenců,
utopenci příprava,
domácí utopenci,
příprava na utopence,
připrava utopenci,
domácí utopenci recept,
utopeci,
jak udělat domácí utopence,
recept domácí utopenci,
jak se dělají utopenci,
utopenci,
domaci priprava utopence,
utopenci top recepty,
domáce utopence,
zavaření utopenci,
nejlepší domácí utopenci se zelím,
připrava utopence,
top recepty utopenci,
recept na domácí utopence,
utopenci ze sírem a fefefonkou
Suroviny:
špekáček,
cibule,
česnek,
okurky sterilované,
feferonka,
ocet,
voda,
cukr,
sůl,
pepř celý,
bobkový list,
koření nové koření
Komentáře (2)