Krůtí kapsa plněná ricottou a estragonem v oříškové strouhance
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 415 kJ / 338 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,30 g |
Tuky | 27,85 g |
Vláknina | 1,40 g |
Cholesterol | 24 mg |
Sodík | 320 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 10,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí kapsa plněná ricottou a estragonem v oříškové strouhance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jr6g
Moje poznámka
Krůtí kapsa plněná ricottou a estragonem v oříškové strouhance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jr6g
Nejnovější recepty
Rohlíky I
Přidáno před 2 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 2 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 2 hodinami
Nejlepší povidla
Přidáno před 8 hodinami
Vepřová panenka na žampionech se špenátem
Přidáno před 11 hodinami
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vláčná mramorová bábovka
Amater.fillip před 1 minutou
Koláčky z tvarohu
Atairka před 9 minutami
Tvarohový koláč s ostružinami
A.dus před 56 minutami
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
monona před 1 hodinou
Pomazánka z hokkaido dýně, s pažitkou a křenem
ZboSy před 1 hodinou
Těsto na pizzu
Irenag před 1 hodinou
Hráškový krém z konzervy
Atairka před 2 hodinami
Housky nebo rohlíky
Ilunka před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
Pajuse před 3 hodinami
Asijský salát s rýžovými nudlemi
TondaJ před 3 hodinami
Tématické fráze:
krůtí roláda s ricottou,
krutí rolada s ricotou,
kruti maso s ricottou,
krůtí závitky s ricottou,
plnena kruti rolada ricota,
plnene ricotou,
kuřecí závitky s rikotou,
krutí s riccotou,
závitky plněné ricottou,
kruti plnene rikotou,
kruti rolada plnena riccotou,
kruti kapsa s ricotou a spenatem,
recepty s estragonem,
řecí kapsa plněná ricotou
Suroviny:
maso krůtí,
sýr ricotta,
olej,
estragon,
chléb toustový tmavý,
sýr parmazán strouhaný,
ořechy vlašské,
sůl
Komentáře (1)